tisdag 24 november 2015

Turkiet och Erdogan stöder IS. Turkiet är en islamistisk muslimregering.

Fullkomligt galet utmanande  av Turkiet. 

Under rådande förhållanden har Ryssland definitivt ingen anledning överhuvudtaget att kränka Turkiets luftrum. 

Med en av USA´s sopigaste presidenter, befinner sig alltså  Nato-länderna i en gemensam försvarspakt med en stor muslimsk nation som taktiskt stöder och driver handel med IS. Och vars folk tycks beundra IS och hata väst.

Samtidigt försöker Tysklands mest katastrofala ledare sedan Hitler, rädda sitt skinn över invandringskollapsen hon skapat genom att muta de stora muslimska nationerna med att ge emot 75 miljoner muslimer fri tillgång till EU. Och EU betalar enorma summor till Erdogan för att behålla muslimerna i Turkiet......

Då begår en stor muslimsk nation en krigshandling och skjuter ner ett plan tillhörande en stor kärnkraftsnation - olyckligtvis en nation väst har mycket mer gemensamt med, men som väst lyckats skapa såriga relationer med.  

För att förvärra allting, skjuter människor från den stora muslimska nationen ihjäl piloterna som undkommit det kraschande planet, under hysteriska lyckoskrikande:  Allahu Akbar. Turkiet måste lämna NATO, och bör stängas ute från allt EUsamarbete. 

Så, om Putin tar rättmätig revansch? Ska då NATO stötta den stor muslimska nationen? 

Jag tror väst är i fel match, och är nära nedräkning. Efter att ha läst ett tiotal utländska tidningar idag kan jag konstatera att det aldrig förut har varit så uppenbart att Turkiet är en IS-sympatisör.

5 kommentarer:

 1. Alla Toyota trucks från Turkiet till Is bekostnade av Nato?
  Toyota nekade samarbetet men de säljer ju bilarna.
  Köper du en Toyota idag är du en IS-anhängare.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att folk börjar begripa att det inte är mycket till civilisation i länderna runt Grekland samt österut.
  Att vissa företrädare för dess länder kan föra sig är en sak men på det stora hela, världen blir återkommande påmind om att verkligheten är helt annorlunda.

  SvaraRadera
 3. Nedrustningen av civilisationen i vårt land är också på gång!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Erdogan: "Det finns bara en sorts islam"
  Bäva månde EU....

  SvaraRadera