söndag 24 maj 2015

Vi behöver inte försöka låtsas längre, att muslimerna inte hatar oss och allt vi står för.




Khaled Mustapha är pedagog, och leder Kokkedal Ungdomsklub på Nordsjælland. Han är våldsamt oroad över det direkta hat mot danskar, som han möter bland unga invandrare i området. 


”Vi väntar bara på krafttaget från politikerna, som grundläggande gör upp med det parallellsamhälle som finns här ute. Fram tills dess kommer invandrarligor fortsätta att locka hatiska medlemmar bland unga män.

Många unga muslimer klarar sig eländigt i det danska samhället. Så eländigt att en del fäder hellre vill skicka sönerna på uppdrag i de gamla hemländerna. 
”De ser sönerna hopplöst efter i skolan, om de ens går dit, många kastas ut ur fotbollsklubbarna för att de inte kan inordna sig, och de hamnar i ligor där deras destruktiva natur uppskattas. Här hänger dom på gatorna, röker hash, går med kniv och skjutvapen och hotar omgivningen.

Khaled Mustapha anser, att den enda chans för en bättre utveckling är att de ointegrerede invandrarna blir assimilerade med danskarna och resursstarka personer.  Men han inser att  det inte är attraktivt for danskar att flytta till dessa områden:

”Etniska danskar känner sig otrygga härute, och det förstår jag väl.”Danskar kan inte ens sitta på balkongen med en flagga på bordet. Eller äta fläskkött utan att bli antastade."

Många muslimer är fientliga mot alla västerländska värden och det danska samhällets frihet, jämlikhet och demokrati, så de behöver ändra sin inställning. Men tvärtom, ser det mer och mer ut som att hatet ökar.Det går inte att se en lösning på detta, utan att begränsa invandringen drastiskt. Förr eller senare kommer parallellsamhällena att bli flera och större och gå i riktning mot större distans till det danska samhället. Hatet mot danskarna kommer att få ytterligare vind i ryggen."

3 kommentarer:

  1. Det har alltid förbryllat mig att muslimer väljer att bosätta sig hos otrogna hundar och strukturella rasister. De åker genom ett flertal länder men ta mig tusan, nog skall de absolut till de länder uppe i norr som allra minst uppskattar deras sätt att vara. Vi tycker att klanstadiet är passerat och religion bryr vi oss inte särskilt mycket om, saker som är helt dominerande hos dessa invandrare.

    Hur tänker de egentligen? För de tänker väl?

    SvaraRadera
  2. Håller med. Det borde inte vara intressant för dem att slå sig ner i ett förhatiskt land med otrogna grisätare som de bara hyser förakt för. Så, varför....?
    Antingen är deras kunskap om landet lågt när de kommer, eller också har dom redan från början för avsikt att bosätta sig i de parallellsamhälle som släktingar bor i och berättar om för gratis försörjning. Min sista förmodan är värre, de kommer hit med avsikter om att döda oss, ta över och göra ett kalifat av hela Europa.

    SvaraRadera
  3. Finns det någon anledning att tro att förhållandet skulle vara annorlunda i Sverige?
    Betvivlar det. Vi är nog bara bättre på att dölja det..
    Senaste exemplet, upploppen i Tensta, blev inte mycket i media..

    SvaraRadera