söndag 24 maj 2015

Det är Sverige som är jordens skamfläck.

Indien har blivit uppmärksammat för brutala våldtäkter och enorma protester mot kvinnovåldet. Idag besöker den indiska kvinnoministern Maneka Ghandi Stockholm.

En gängvåldtäkt på en buss i Delhi 2012 ledde till en ung kvinnas död och enorma protester över hela Indien. Sedan dess har flera andra brutala våldtäkter uppmärksammats, och Indien har fått rykte som världens våldtäktsland nummer ett.

– Händelsen gav oss ett dåligt rykte, men det är inte i proportion, säger Maneka Gandhi, hon jämför med Sverige, som hon menar har fler våldtäkter än Indien. 

Och Fi har som vanligt knäck i lurarna och fokus på hatet mot svenska talibaner. Några enorma protester mot invandrarnas gängvåldtäkter har vi inte sett. Inte ens en liten enkvinnsprotest.



2 kommentarer:

  1. Kanske det är så illa ställt att alla män blivit så feminiserade
    att damerna inte längre vill ha dom och därför blir de glada
    över vad de får. Man kan inte tyda det på annat sätt efresom
    bara en bråkdel anmäls
    Sjelv har jag bojkottat svenska kvinnoor i fyrttio år.
    Självfallet finns det normala kvinnor men dom har nog kommit
    till samma slutsats och håller sig undan.Det finns inget annat
    alternativ om man inte passar in i gällande mönster.

    SvaraRadera
  2. Varför har Sverige denna politiska situation i landet?Det ena vansinniga beslutet efter det andra klubbas.Kan det bero på alla medlöpare som ingen egen åsikt har eller inte vågar stå för sina egna åsikter?Det är tufft att våga gå emot strömmen.Mycket lättare att ta till nickedockeattityden.Vansinniga politiker utan utbildning och förstånd styr å ställer efter eget behag.Fan ta dem!Brödpolitiker är de flesta av dem,kan inte försörja sig på ett hederligt arbete.De riktiga försörjarna får betala för utsugarna och bedragarna.
    Nog sagt.
    Svea

    SvaraRadera