söndag 24 maj 2015

När svenskhat blir för grovt och helt oanständigt.


Det går inte att ta Metro och DI på allvar när de redovisar en "avhandling" om att vi svenskar inte ska ska gnälla på invandrare som aldrig integreras i Sverige. För: -" hur bra är guldsvenskarna - våra egna glidarmigranter -  själva i till exempel Spanien på att anpassa sig? Ha-Ha långfingret - urkassa, visar det sig."

 Svensk media kan inte seriöst mena att de jämför miljontals bidragsförsörjda utomeuropeiska ghettoinvånarna i Sverige med svenska Spanienpensionärer. Vad är media ute efter för lågvatten? 

Vad ska de svenska pensionärerna anpassa sig till? Ska dom flytta hem till spanska pensionärer?? Och är det inte Spanien självt som med varm hand bjuder in dessa nya landsmän till sina solkuster?

Svenska glada och tacksamma pensionärer lever inte på bidrag, dom tigger inte, dom ockuperar inte land, dom kräver inget, dom kissar, bajsar och skitar inte ner miljön, dom plundrar inte försäkringskassan, dom utgör inget hot mot spanjorerna, dom är inte kriminella, dom har inga anpassningsproblem, dom bränner inte upp kommuner, dom kastar inte sten på poliser och ambulanser. Spanienpensionärerna bidrar, de betalar moms på allt de handlar, de betalar skatt, dom är stolta och njuter av landet, dom respekterar landets kultur och lagar. 

De har i hela sitt liv berikat Sverige, nu berikar dom Spanien. 

Ska dom och vi svenskar nu skämmas för det?

9 kommentarer:

  1. Som svenskar har vi att skämmas för allt! Överallt! Hur idiotiskt och ologiskt det än är. Om vi nu ska rätta oss efter dessa olika minimala minoritetsgrupper. Oftast bestående av urspårade feminister eller vänsterpolitiker och framför allt verkar de vara svårt förvirrade små människor. Det går som "vanlig människa" inte att ta dessa på allvar. Det allvarliga är att etablissemang och maktmänniskor verkar svälja det med hull och hår... än så länge. Men, verkligheten verkar så smått börja att nafsa dessa extremister i hälarna. Jag tror att korthuset sverige börja vackla en aning. Jag håller tummarna för ett snabbt ras och en tillnyktring från detta vansinne.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Trodde ändå att DI var för seriös för den sortens pinsamma slaskjournalistik. Den hör hemma på metro, aftonbladet och expressen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trodde jag också. Nu har jag tappat tron till ytterligare en tidning i vårt land. Hur kan dom nedlåta sig så med en sådan urusel svammel-ljug-artikel!??
      Anna

      Radera
  3. Ytterligare en godhetsapostel som ersatt religion med PK. Se den skenheliga uppenbarelsen: http://www.antro.uu.se/image/198x267/annie-woube.jpg som starkt påminner om lättpåverkade själar på ett Livets Ord-möte.

    Fast, hon verkar även vara ett tragiskt offer för curlande PK-föräldrar som INTE verkar ha varnat sin dotter för faran med multikultur: "Andy Woube is originally from Ethiopia but was raised in Uppsala, Sweden." http://web.stanford.edu/group/ccr/images/profiles/andy1.jpg

    SvaraRadera
  4. jag är minsann en av "de där som inte integreras" i Spanien, finns flera anledningar att jag lever och verkar i det landet och blir rent ut sagt förbannad när jag läser den avhandlingen, det är precis som du skriver, vi lever inte på skattpengar ( att få socialbidrag i det landet är INTE enkelt framförallt inte för utlänningar ) vi betalar sannerligen för oss. Spanjorer men man anser framförallt om oss svenskar att vi alltid gör rätt för oss, vi betalar skatt utan att knorra, vi skriver oss i kommunen , betalar vår moms, följer de regler som finns etc. Dessutom blir vi om vi är pensionärer dubbelbeskattade, alltså både i Spanien och Sverige.

    SvaraRadera
  5. Jag bor i EU men om jag som svensk flyttar till Spanien så blir jag
    väl spanjor. Häftigt va!!

    SvaraRadera
  6. Det ska alltid talas om hur hemska vi svenskar är. Det här är ju ungefär som när de jämför dagens massinvandring med svenskarnas utvandring till Amerika. Sorgligt dålig jämförelse.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tina jag utvandrade med mina föräldrar till USA som mycket liten. Helt rätt det går inte att jämföra med dagens invandring till Sverige. Mina föräldrar läste engelska och kunde språket när vi anlände till New York och det var inte tu tal om bidrag.
      Hårt, hårt arbete gällde och dom lyckades bygga upp ett gott liv.När jag hör politiker dra in svenskar som utvandrade blir jag illa berörd för det är en enorm skillnad på dåtid och nutid.

      Radera
  7. Exakt, är det den där förbannade Jante? Att vi är för bra för somliga att stå ut med - måste sparka oss i huvudet utan anledning så fort dom får en chans.

    SvaraRadera