onsdag 25 mars 2015

Ställ den skenhelige Reinfeldt och Myten-Ullenhag till svars för de pimpade luftslotten för flyende.



Hjäääääälpppp.

Urspårat etaberingssystem, integrationskollaps, invandringsfiasko, Uppdrag Granskning beskrev plågsamt detaljerat hur svensk flyktingpolitik har havererat.


Marie Dahlin, S, är liksom Reinfeldt och Ullenhag - halleluljah - och alla andra o- ansvariga papegojor i sjuklövern stolt över Sveriges patetiska "öppna hjärtan". Hon tycker att flyktingboendet i det gamla  mentalsjukhuset Restad Gård, där hundratals människor bor i skräck för varandra,  är jättefint  och välfungerande - det finns statyer i trädgården, vatten och sol.

Att det inte finns möjlighet i Sverige att ta sig ut ur bidragsberoendet och få jobb, bostad och ett värdigt liv är bara brist på fantasi. Marie Dahlin föreslår att de nyanlända svenskarna kan plöja mark och bygga sina egna bostäder: "Vi behöver också forskare och raketbyggare"

 350 000 nya flyktingar - välkomna! 

Det kan aldrig bli för många det handlar bara om attityd - mellanmjölksglaset är alltid halvfullt. 

Varsågoda SD - efter ikväll 25 %.



UG chat.

12 kommentarer:


  1. Dessa bedrövliga tanter, fanns aldrig en chans att de hade blivit purser, hur gärna de än hade önskat, nu hämnas de.
    Vet de i samma form som satt på stranden och önskade att "flickfotograferna" på "fib aktuellt" skulle upptäcka dem.
    Ganska imponerande att de helt saknade självkritik, samma som de i programmet.
    Lena

    SvaraRadera
  2. I oktober 2006 rackade den nya (allians)regeringen ned på "den tidigare regeringen" - samma sak upprepas idag, men nu med ombytta roller. Det finns bara en politisk färg, som står utanför detta käbblet.
    http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Human-flyktingpolitik_GU02Sf245/?text=true.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här blamegame gör mig vansinnig. Hur kan två ministrar stå och käbbla som treåringar om vems fel det är - när det brinner i rumpan på dem. Och varför är inte journalisterna tydligare?? JJ brukar ju inte blygas.

      Radera
  3. Vilken dörr kom hon in genom? Via lastkajen, eller?
    Brukade man inte säga förr: politiken göder...
    Även många unga kvinnliga politiker ser ut att vara mycket välnärda, tyvärr. Tänker på hälsan, bara.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad hon än har ätit så verkar det ha påverkat hjärnan.

      Radera
  4. Sen påpekade hon att först ska det byggas bostadsrätter sen ska folk i villa flytta dit och sen flyttar folk från lägenhet till villa och på detta sätt frigörs lägenheter. Pinsamt vilka inkompetenta politiker det finns. Förmodligen ingen annan som vill ha jobbet.

    SvaraRadera
  5. Scenen när hon traskade mot ett gammalt kulturhus och pekade med mjölkpaletet i handen att där skulle nog kunna bli några bostadsrätter, kan betraktas som en bild över hela den svenska poltikerkåren!

    SvaraRadera
  6. Den damen var inte seriös och hennes främsta mål för dagen var dagens lunch.
    Ullenhag får nu se resultatet av sin havererade politik men kan inte erkänna det.
    Fortsätter denna massinvandring kommer det att bli anarki i Sverige av sällan skådat slag.

    SvaraRadera
  7. Jag tror att skadan för vårt vackra trygga unika land är irreparabel. Med sorg i hjärtat.

    SvaraRadera
  8. Hjärna!Äger icke dessa hål i huvve människor som bräker ut sina korkade framtidsplaner för vårt arma land och dess stackars innevånare.De måste vara starkt nerdrogade med dessa vansinnes galenskaps idéer.Gud bevare oss.
    Anna

    SvaraRadera
  9. Jag trodde att jag var luttrad nog att inte bli förvånad över politikers utspel. Men jag måste erkänna att Marie Dahlin överraskade mej. Jag trodde faktiskt inte att människor på hennes nivå hade mage att säga sådana fullständigt imbecilla dumheter rakt ut i media. Någon markkontakt kan hon inte ha haft på bra länge. Jämför hon skogsbruk och lantbruk med att påta lite i sin trädgård? Och att sen jämföra det med ett jobb att leva på? Till och med för mej, som är utrustad med en hyfsat livlig fantasi, svindlar tanken. Med den sortens politiker finns det inte något som helst hopp kvar för oss.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror denna kvinna och hennes karriär till kommuntoppen är en väckarklocka för många. Arma människor i Vänersborg. Och alla andra ställen med likartade skojare.

      Radera