lördag 28 mars 2015

Give Skavlan hell, för tredjegradsförhöret med Åkesson.


Skavlan sänkte sig igår från fredagsmyspysunderhållningsvärd till gestapoledare, det var snudd på tortyr mot en välvillig person i skörhet.Fruktansvärt magstarkt. Vi var fyra med olika politiska preferenser, som satt framför TVn och alla berördes mycket, mycket illa.

Den sunda friska opinionen vänder sig såklart i äckel mot denna vedervärdiga SVT- rättegång förklädd till "nöje".Medan vulgära och lågsinnade människor som Ernman, Özz och Veronica Palm, med pennalistfasoner och mobbingmentalitet, njuter in i döden av det. De slickar lystet i sig, känner sig himmelskt förenade i det gemensamma hatet, de vänder girigt ut och in på sig själva för att få sätta den siste sparken på en människa som bara kämpar för att försöka resa sig.


Skavlan och hans svenska mobbarkotterier är verkligen små människor. Medan sympatiska norska politiker och media rasar mot programmet, och istället ber Åkesson och Sverige om förlåtelse och bojkottar Skavlan.

19 kommentarer:

  1. Personligen tycker jag att Åkesson klarade sig med glans och att Skavlan stod där med tvättad hals. Svenska och norska folken fick två saker klart för sig; Åkesson är en grymt skicklig politiker och Skavlan syltryggad PK-idiot. Hur som helst ramlade det in ännu fler röster till SD.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir som vanligt resultatet av de förvridnas hat. Tack och bock!

      Radera
  2. Illa, riktigt illa. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig inför min första titt på tv-programmet Skavlan. När folk sparkar på människor som redan är nere för räkning tar jag personligen illa vid mig och gjorde även igår. Skavlan hade chans att få två nya tittare igår men lyckades bara skapa avsmak på denna sida skärmen. Jag var själv totalt utbränd i många år och mitt hjärta blödde verkligen för Jimmie igår. Lite kul var det att gå in på Skavlans fb-sida och kolla in kommentarerna från gårdagens program. Ett besök där rekommenderas. Jimmie for the win!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har tittat förhandsvisningen och det gav mig en avsmak. Det räckte tva minuter att jag insag hur Jimmie kränks och hur han kämpar att behalla ett civiliserat sätt att inte braka ihop i direktsändning. Jag led faktiskt med honom. Som jag läser det blev precis sa jag hade misstänkt. Jag undrar ocksa hur manga som har fatt en djup insikt hur smutsigt media manipulerar/duperar oss....

      Radera
  3. Skavlan korsförhör en gäst som den värsta nazist.
    Har aldrig gillat honom och hans låtsas intresse för gästerna.
    Den mannen gör vad som helst för pengar. Detta var inget samtal utan gick ut på att förnedra Jimmie å det grövsta. Skäms Skavlan och heja Jimmie nu ökar SD igen ännu mer.

    SvaraRadera
  4. Jag har gillat Skavlan tidigare och tittat på några av hans program. Han brukar visa upp människan bakom namnet och det var det jag trodde han skulle göra igår. Usch vad jag blev besviken! Att pressa en människa så, som varit sjukskriven så länge! Vidrigt! Jag tyckte Jimmie såg lite skör ut, men han klarade av frågorna bra. All heder till honom. Att som FS ta upp gamla saker som inte ens JÅ sagt själv, var fult. Och varför behövde FS ta upp papper och läsa innantill? Det har han mig veterligen aldrig gjort tidigare. Order / frågor från SVT? FS sjönk långt under isen i min aktning, fy för honom!

    SvaraRadera
  5. Skavland hade inte suttit med en egen TV show OM han inte haft den röda medlemsboken!
    Svensson

    SvaraRadera
  6. Men det hemskaste är att jag inte tror att Skavlan varken ogillar Åkesson eller hans politik.
    Utan det hemskaste är att Skavlan tycks tro att han måste spela ogillande/misstyckande/avsmakande för att gå hem hos de styrande och garanteras att "karriären" fortsätter.
    Och att hela svenska samhället numera är uppbyggt kring dylikt hyckel.

    Tjalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så skapas en diktatur. Jag ryser.

      Radera
  7. Nu har jag sett reprisen och kan bara konstatera att Åkesson tillhör samma gäng som Löfven och Magdalena Andersson; svara inte på frågor utan hitta på något eget istället. En riktig och upprätt person hade svarat på de frågor som ställs.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är du Malena Ernman under cover?

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
    3. Anonyms iakttagelser är för dumma att ta på allvar, och din kommentar bara ute efter att provocera. Gå din väg, dit där du känner dig hemma, och inte behöver krypa omkring för att anfalla och lägga ut minor. Det kan hända att du till slut hittar hem och människor som har förbarmande med dig.

      Radera
    4. Nu är jag en annan anonym än ovan, men alltså. Om ni inte kan se att anledningen till att Skalvlan "pressar" Jimmie (i den mån det ens kan kallas för press) är ju att Jimmie inte svarar på de frågor Skavlan ställer. Jimmie försöker ta vflera tillfällen i akt att dra iväg i ett politiskt tal istället för att svara på frågan, och det är ju en programledares uppgift att (duh) LEDA programmet - dvs, se till att den intervjuade svarar på de frågor som ställs och inte slinker undan och svarar på annat.

      Se programmet igen och kolla huruvida Jimmie faktiaskt svarar på någon fråga elelr inte. Ni kommer förstå vad vi menar.

      Radera
    5. Du känner dig inte rätt ensam med din förvirring? Tiotusentals människor oberoende av politisk hemvist chockades av Skavlans underhållningshat och urgamla förnedringsfrågor. Aldrig har en så unison motvilja visats mot NRK/SVT, och du vill försvara Skavlan??!??

      Radera
  8. Har Skavlan blivit anställd på Aftonbladet ?
    sz

    SvaraRadera
  9. NRK og SVT har sagt opp kontrakten med programleder Fredrik Skavlan (48) med umiddelbar virkning etter talkshowstjernen kryssforhør av den sykemeldte SD-lederen Jimmie Åkesson.

    http://m.heltnormalt.no/nasjonensoye/2015/03/28/112500

    SvaraRadera
  10. Skall aldrig mer titta på skavland

    SvaraRadera
  11. Det sägs att man alltid skall kritisera politiken inte personen FS verkar ha svårt att skilja på detta, när de som han blir övermodiga är deras karriärer över.

    SvaraRadera