lördag 6 april 2013

Det här var inte så himla kanon.....


Tävla med mig på högskoleprovets orddel!  

Mitt Resultat: 9 rätt av 10.


- Döda alla islamkritiker. Speciell läsning för fulbladets Petter Larsson.



Det handlar om verkliga människor som blir diskriminerade, trakasserade och ibland dödade till följd av de idéer som liktyckaren Petter Larsson vill ge ökat svängrum i Sverige. 

Hundratusentals islamister marscherade i Bangladeshs huvudstad Dhaka idag, med krav på hårdare lagar mot "hädelse" och avrättning av ateistiska bloggare som man anser kritiserat islam.
Det här händer idag. Nu april 2013. 
Hur var det nu igen....? Islamofobi....? Rasism....? 

Har du kramat en illegal idag?

Flera prominenta republikaner anklagar kollegor i USAs senat för en hemlig och förhastad migrationsplan, och kräver nu transparens och öppenhet om detaljerna. Man har starka misstankar om att demokraterna försöker smyga in de omvälvande förändringarna i migrationsplanen, efter att presidenten misslyckats med att försvara sin hållning i frågan. 

Hmmmm.  Demokraterna ska alltså göra en alliansen och MP.

Vad är det med makten och fattiga outbildade immigranter?  Och varför smusslar regeringarna ständigt  bakom ryggen på oss när det gäller mångkulturen?







Vad ska USA göra med Kim Mentally ILL?


I en omröstning bland amerikanska tidningsläsare menar endast 5.56% att "USA bör föra en direkt dialog med NordKorea". ( - Det finns alltså 5.56% verklighetsfrånvända optimister som röstat.)

20.78% vill att "USA ska visa mer militära muskler, och på så vis försvaga NordKorea". (- Och 20.78% stridisar.)


36% av läsarna anser att "det är NordKorea som måste skärpa sig och lägga ner vapnen, inte USA".( - 36% är vänner av ordning och dogmatiker.)

Och flest, 37.8%, förordar "intensiva diskussioner med Kina, vilket är det enda som kan få NordKorea att tagga ner". ( - Och nästan 38% av dem som röstat är hardfacts-realister.)



fredag 5 april 2013

Katrine Stjernfeldt- Jammeh, i Malmö vill ha en rättvi(S)are (S)kola. .




Hur ska S i Malmö få det att se ut som om de komunala skolorna inte är lika usla som de är, jämfört med de privata.

I Sveriges kommuner och landsting pågår nu en diskussion om ett nytt sätt att mäta elevens kunskap och skolans pedagogik, för att få bort orättvisorna. Allt som behövs är ett nytt måttband.
Sen är alla elever i alla olika svenska skolor lika duktiga!


.
skanskan

Vad ska vi med politiker till?

Frågar Britta Svensson på expressen. Och visst, ska vi svenskar gå till val på att tro på Stefan Löfvéns magic trick att just S ska skapa flera arbeten med sina bara händer, då är de verkligen mer än umbärliga.

 Så, go, go, go Britta, lägg ner politikerna!

Det är produktionsökningar som skapar välstånd och välfärd, och den dag Stefan Löfvén berätta för oss  väljare exakt hur han ska gå till väga för att skapa produktionsökningar, då ska jag tro honom. 

För det där med att satsa på småföretagarna - det har vi luttrade hört om och om och om igen. Från Persson, Sahlin, Olofsson, Lööf m.fl -  med noll verkstad.

OMG, jag trillade baklänges!


"Lundsbergs    skola   slipper   vite." Läste slarvigt och tänkte att nu har svenskhatet gått för långt, nu rymmer jag och söker asyl på Åland. 

Men, tänk vad en enda
bokstav kan göra en lycklig. För tillfället.

Skicka kriminella och politiker till doktorn.


Neurokirurgen James Doty kom från absolut ingenstans, till att bli den som startade ett forskningscentrum för medkänsla och altruism vid Stanford i USA.Han ger mig hopp.

 - Medkänsla kan definieras som en mer aktiv reaktion än empati, vilket är förmågan att känna in andras känslor. Medkänslan väcks av andras lidande och att man vill försöka göra något åt det. Forskningsresultat hittills visar en mängd positiva effekter av att öva upp sin ”compassion” – som att stå emot negativ stress, få mindre ångest och bättre immunförsvar. Det som är intressant här är att vår medkänsla med andra kan frigöra mer dopamin än både sex och pengar.

I vissa miljöer och yrken uppmuntras den sortens människor, ja ni fattar vilka! - som drivs av egenintresse, är skrupelfria och inte bryr sig om andra. Supermedkännande personer är ovanliga i den miljön, de skulle aldrig överleva där. 

Vi är skapade för att bry oss om varandra, för att överleva som art måste vi samarbeta. Och det betyder att vara snälla mot varandra.
Vi som desperat förtvivlar över dagens nya iskalla människor som verkar existera helt utan medkänsla, får veta att medkänsla går att träna upp. Inte konstigare än att gå på gym för musklerna, menar James Doty.


Dags att börja igår, på våra fängelser till exempel. Tänk att komma in som en as-best och komma ut som medmänniska! Det kallar jag samhällsräddare.


Center för compassion snart i Sverige.
svd

torsdag 4 april 2013

AntiREVA-faschisterna har förökat sig till Norge.


I Norge har det införts Meldeplikt, som betyder att tiggare i flera norska städer måste registrera sig hos polisen för att inte riskera bortvisning och böter.  

Men HUUUU.
Våldsvänstern har givetvis gått bananas, vrålmaffian menar att meldeplikten främst riktar sig mot - romer. Och det kan möjligen bero på att .....? Också Amnesty - gäsp - varnar mot att registreringen kan vara diskriminerande eftersom den riktar sig "specifikt" mot romer och alltså är rasistisk. 

Om man inte får lov att leta efter illegala som inte ser svenska ut för att de inte är just det, och inte får registrera tiggare som tiggare för att de är just tiggare, då undrar jag hur länge folk med för mycket fritid och tomtar på loftet ska få sätta den mediala agendan.

Mina hundar

har lärt sig att galna hundar som går till attack, bör man helst bara nonchalera och undvika att gå i clinch med.


Alliansien - drömlandet för miljardlycksökare och andra myglare.


I Reinfeldts land är arbetslöshet, sjukdom, äldrevård, skolbarn och inte minst migration big business för samvetslösa. Landet som tar emot flest invandrare per invånare, och har lägst antal vårdplatser per invånare. 

Det där med skrävlet om våra mästerliga statsfinanser- fundera en stund på hur generös och human vår välfärd skulle kunna vara om politikerna skötte våra pengar som sina egna.


I mammas Landskrona är de mångkulturella moderniteterna oändliga.


En 21-åring och en 23-åring
 tryckte in en kolsyrerevolver i munnen, klippte offret med sax i fingret och hotade med misshandel, innan de tog hans dator, en router och en mp3-spelare. 

 Hur kan folk bli så muterade?


Nya miljardlöften från Löfvén idag.


 En politisk "present" om ungdomsarbetslösheten från Löfvén till SSU.  Du och jag betalar. 

Maranatamöten för redan frälsta - sosseriets väg till makten över oss.

Vissa saker går inte att förklara och ursäkta.



En 24åring som fått fristad i Sverige i flykt från Iran, har visat sin uppskattning som en obarmhärtige best. Inför ögonen på guldhandlaren Leif Klatzkows chockskadade hustru högg mordrånaren kallblodigt ihjäl Klatzkow.
Nu förmedlar media att mannen anmält sig själv, och när slibbo-advokaten lagt orden i mördarens mun, får vi en ynklig och djupt ovärdig snyftvals.

– Han känner en fruktansvärd skuld. Men han har inte haft för avsikt att döda, och  han har lämnat en noggrann förklaring, säger advokaten Johan Eriksson.

"Dygden i mitten", sa fan, satt mellan två advokater.




avpixlat

Moment of explosion nears.


Militärkupp om 6 - 5 - 4 - 3 - 2...........

onsdag 3 april 2013

Stefan Löfvén lovar stort.



Löfven: Vi ska ha lägst arbetslöshet i EU.

Ja.

Och imorgon smälter isarna.Och Nordkorea ber om förlåtelse för sin idiotledare, EU lägger ner sina diktaturdrömmar, Cyperns politiker och bankirer tar på sig ansvaret för den ekonomiska kollapsen och ersätter folket, och Reinfeldt stoppar invandringen tills alla som redan är här har integrerats och kommit i arbete.

Och ingen svensk journalist frågar hur det ska gå till.




aftonblaskan

Vad ska vi med pedagoger och lärare till?



Tin-Tin- Behrang Miri från Iran som blev rikskändis när han ville elda böcker på Kulturhuset i Stockholm har fått barnen på Vittraskolan i Helsingborg att lyssna, skriver HD.
– Hej! Det är ni som är nuet och vår framtid. Och ni är alla lika värdefulla, ropade han och de entusiastiska barnen från förskolan till årskurs nio jublade. 

Han fick säkert bra betalt för denna insats, och alla barnen vill nu bli rappare och bokbrännare.

Var är välgörenhetssamariten Bert Karlsson och de förmögna trollerivärldsmästarna på migrationsverket nu?

Rehabiliteringshemmet för cancerpatienter i Höör, Lydiagården, har försatts konkurs.

– Vi har kämpat hårt för att det ska fungera, men nu går det inte längre, säger stiftelsens vd Chris Christensen.Styrelsen uppger att de kände sig tvingade att fatta beslutet som innebär att 21 år av rehabilitering av cancersjuka personer nu är till ända.Utan bidrag från Region Skåne har det inte varit möjligt att driva verksamheten.


skanskan

Våren har kommit till Stockholm! Publicerad i dag 15:58



Jag kastar mig förhoppningsfullt över DNs senaste uppdatering.

Men.

Det gällde lemurerna på Skansen, som lever huvudsakligen i träd, går med fyra extremiteter på grenar eller hoppar för att komma framåt. 

Och aldrig har setts rattande aluminiumbåtar tvärs över isiga fjärdar.

Storbritannien har numera sju samhällsklasser.

Högst upp finns Storbritanniens elit, som med sin enorma förmögenhet fortfarande särskiljer sig från andra klasser. Närmast efter kommer landets största klass, den etablerade medelklassen. Därefter ny teknisk medelklass som håller på att växa fram, och sen gruppen unga arbetare med mellanstora inkomster.

Längst ner på skalan finns ytterligare tre klasser, den traditionella arbetarklassen äldre med låga inkomster. I städerna växer en ny klass med unga servicearbetare fram. Och allra längst ner återfinns 15 procent av befolkningen – de mest utsatta, som har vare sig pengar eller social status.

Krasst och kusligt. Fast I Sverige har vi fortfarande bara tre klasser. 

1. Makthavare/ storfinans/ politiker/entreprenörer i invandringsverksamheten/  mediapersoner och generaldirektörer.

 2. Sen kommer alla nyfrälse invandrade från MellanÖstern och Nordafrika.

3. Långt därunder och sist finns alla nya och gamla etniskt svenska skattebetalare helt utan mänskligt värde och social status.


Länsförsäkringar Östgöta har gett upp allt hoppet.


I en ny kampanj släpper nu Länsförsäkringar Östgöta en reklamfilm på arabiska.– "Vi ringde Migrationsverket och frågade vilket språk som förstås av flest nyanlända i Östergötland."

Det här är en målgrupp som är traditionellt svår att nå, säger Anders Hofvergård, copywriter på Byn Kommunikationsbyrå AB.

Arabisktalande, den största gruppen nysvenskar, som verken verkar vilja eller kunna integreras i sitt nya hemland. 

 Tragiskt.

tisdag 2 april 2013

Mars horribilis är slut.

Men här sitter jag i april och morrar och svär över iskylan och snövarning på mina tre blåsippor.

Glad att jag har några droppar kvar.

Det hade ni inte en aning om!

Googles sökmotor skjuter åt alla håll, varje månad, varje vecka kommer de med nya specialare och appar. Igår test-sjösatte Google en ny app som gör det möjligt att testa sitt luktsinne med Googles nya sökmotor "A tt lukta är att tro" (?).
Principen är enkel, via en kompatibel smartphone kan man få tillgång till en aromatisk databas med över femton miljoner dofter.

På gott och ont, kan man tänka sig.


Nu - fusk med fisk!


Efter avslöjanden om hästkött i lasagne kommer nu uppgifter om fusk med fisk.

Åh - neijj. Säg inte detta.


norran

Norsk polis kritiseras för silkesvantar mot zigenarnas blodshämnd.


Men polisen avvisar idag påståendet att de tar för lätt på det exploderande våldet i den norska rom-miljön, och lovar nolltolerans efter en blodig uppgörelse mot Norges "zigenarkung" på påskdagen. Oj, norska tidningar kör den djupa zigenarproblematiken med krigsrubriker på första sidorna. 

De kanske tror att man måste synliggöra problemet innan man kan lösa det, ha - norrmän!

  TV2   nrk

Hål i huvet, Reinfeldt.

Igår på nyheterna visades ett inslag om våra svenska välutbildade ungdomar som sätts på tåg till Norge för att räddas undan den svenska förlamande ungdomsarbetslöshete, skaffa sig bra liv och försörja Norges åldrande befolkning.

Då kan ju en reflekterande människa inte riktigt fatta vad statsministern säger om att vi måste välkomna mer arbetskraftsinvandring (outbildade syrier, afghaner, somalier)till Sverige  för att rädda våra svenska pensioner.
Kan nån vara vänlig och upplysa mig om hur statsministern får ihop det på slutet.

Carl Bildt är en stor skådis.

Carl Bildt har nu visats upp i två dokumentärer, efter första avsnittet var jag ljummen, men efter gårdagens program var jag iskall och smått äcklad.

Jag såg Carl Bildt bli strippad in på bara kroppen, vad är han, vad kan han förutom att beslå alla med sin egen grandiosa överlägsenhet och skyhögt stående tankar om sig själv? Inslagen om ubåtarna och hans terrierhållning om att han hade rätt fast han hade fel var slående. 
I min älskade bok "Makten och Lögnen" av Åke Ortmark har jag just avslutat kapitlet om att allt ledarskap egentligen bara är en fråga om skådespeleri, och vem som är vassast på att förföra och bortkollra. 

Ortmark gör sig i ett intressant tankeexperiment Jan Malmsjö till den store ledaren. Och frågar efter sina teorier retoriskt:Vem tror att Jan Malmsjö skulle göra sämre ifrån sig?Det handlar om rollspel, och Ortmark som nära studerat fenomenet skriver att det ligger mycket i instuderade tonfall, gester, frasering, mimik och inte minst ett ansikte av milt polerad granit. 

Bengt Westerberg och Olof Johansson däremot är B-skådisar, statister, och så erbarmligt fjolliga så de förtjänar inte ens att tas på allvar.


måndag 1 april 2013

Påsken är över.

Om man bara kunde gå igenom isen ut till ön.......


SD tredje störst.

Nu finns det bara en väg att gå!



DN


Först i världen!


SAS har nu som första flygbolag i världen installerat en like-knapp i taket, för att slippa alla charterapplåder.


söndag 31 mars 2013

Påskdagen.

I´m back.

Therese Larsson, tror hon ens på sig själv?

SVDs mörkläggare Therese Larsson kallar britternas kamp, mot sin mångkulturellt kriminella vardag och skräck för rumänsk bidragsturism, för en skojig Hassan-sketch.


Men Daily Mail idag har de hard facts Therese Larsson saknar:
28,000 rumäner har fängslats i UK under fem år .... och det finns bara 68 000 rumäner där - än så länge. Det är som om 15 rumäner om dan grips av polisen för brott, inkluderat våld och sexbrott.
Rumäner kom på andra plats på list of shame när det gäller gripna av polis. Överst kommer skämspolackerna, fast de är å andra sidan en halv miljon i UK.

 

Överlägsna Therese Larsson tycker så här lite von Oben att det är smällar britterna får ta.

"Sveriges väg mot katastrof". Men Anders Lugn glömde en sak.


Anders Lugn har pricksäkert hittat sex förhållanden som skapade förutsättningar för den libanesiska undergången, och som är obehagligt lika förhållandena i Reinfeldts Sverige idag.
Under "Sveriges väg mot katastrof. Så kan ett fantastiskt land med många goda människor förstöras av inbördeskrig" skriver han såhär om de hotande tecknen:

1. Svaga gemensamma nationella värderingar.

2. Svag nationell krigsmakt.

3. Svag nationell polismakt.

4. Extremt god tillgång till vapen.

5. Stor tillgång till droger – alkohol till kristna, hasch till muslimer.

6. Känsla av vanmakt i befolkningen: ”det är ingen idé att kämpa för ett bättre liv... fogdarna tar ändå det jag skrapar ihop”.

Fast.

Punkt ett, och allra överst, borde förstås stå
den infernaliska EU-politiska och mediala toltalitära maktutövningen.
Islamiseringen sprider rädsla och osäkerhet, och det försiktiga tassandet kring den och den tysta acceptansen är livshotande.
Där överst borde också stå hur obegripligt lättlurade och dumma folk på vänsterkanten är.


Påskparad i Rosengård.




Vad ska man med en lillebror till?

Lägga honom i min gamla dockvagn med mjukiskycklingen och leka baby med, förstås. 
Björn blev jätteavis, efter den långa påsklunchen skulle han kunna tänka sig att vaggas runt sådär ett par timmar.
Tuva, 4 år, har tittat på ett foto på väggen med morfar, ett gevär och ett skjutet vilt: - Man får inte skjuta söta djur moffar.
Tuvas mamma berättar pedagogiskt att om man inte skjuter några djur i skogen skulle dom bli
jätte-, jättemånga, och vi skulle inte ha nåt kött att äta...
Tuva slår ut bägge händerna i en självklar gest: Man kan ju KÖPA.

Hon kan bli politiker en dag.