torsdag 4 april 2013

AntiREVA-faschisterna har förökat sig till Norge.


I Norge har det införts Meldeplikt, som betyder att tiggare i flera norska städer måste registrera sig hos polisen för att inte riskera bortvisning och böter.  

Men HUUUU.
Våldsvänstern har givetvis gått bananas, vrålmaffian menar att meldeplikten främst riktar sig mot - romer. Och det kan möjligen bero på att .....? Också Amnesty - gäsp - varnar mot att registreringen kan vara diskriminerande eftersom den riktar sig "specifikt" mot romer och alltså är rasistisk. 

Om man inte får lov att leta efter illegala som inte ser svenska ut för att de inte är just det, och inte får registrera tiggare som tiggare för att de är just tiggare, då undrar jag hur länge folk med för mycket fritid och tomtar på loftet ska få sätta den mediala agendan.

6 kommentarer:

  1. Menar du att man skall leta efter svenskar i Norge och utvisa dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du måste visa tålamod med Molotovvänstern, de har svårt att förstå. Hur skulle de annars kunna vara vänster? Att norden haft passunion sedan 1954 får man lära sig på högstadiet och det är snudd på doktorandutbildning för vissa.

      Radera
  2. Tack, ibland behöver man en klapp på axeln, när vänstern visar sin rätta look, fågelholkslooken.

    SvaraRadera
  3. Ja, och visst är det konstig att så fort våldsvänstern gapar efter något, så ändras saker och ting till deras fördel. : ((

    SvaraRadera
  4. Det är en verklig gåta för mig. Eller är det bara precis som i skolan, att de som skrek högst och betedde sig värst hade makten.

    SvaraRadera