onsdag 11 december 2013

Hat-Mattsson tror på allvar att han är ett helgon och gör nåt gott.

Det är väldigt många som ifrågasätter Expressen uthängning av privatpersoner ur ett åsiktsregister med hjälp av dataintrång. Men Panik-Mattsson lägger sitt kala huvud på sned och talar med behärskad röst om för läsarna, att det finns figurer i SD som förtjänar att hängas för sina åsikter i expressens hatdrev. (Må så vara - OM Mattsson granskade och hetsade mot alla partier på samma totalt obscena manér).

Förföljelse av individer med för expressen misshaglig politik måste alltså förintas. Inte bemötas med argument. 

Mattsson är idiotiskt kortsiktig, det han tror sig vinna på att döda all journalistisk heder, när han agerar springpojke åt våldsvänsterns stasimetoder, kommer på lång sikt att föda så mycket allmänfolklig vämjelse över det erbarmligt låga pressklimatet att den största förloraren är Mattsson själv och hans avloppspress.

Här ligger förresten glorian Mattsson tappade samtidigt med sitt omdöme.


2 kommentarer:

  1. Var och handlade och såg då expressen och aftonbladet i tidningsstället vid kassan. (Felplacerade, de ska vara vid sanitetshyllan... toapapper o.dyl). Bilder på personer som via kommentarer på "fel" bloggar hade misshagat dessa tidningars redaktioner.
    Hur många av "det sovande folket" finns det kvar som går på detta.
    Med en viss reservation gällande vad de skrivit, så är de hjältar i mina ögon. Så även Jim Olsson som fann sej i tid och läste lusen av expressens reporter. (Kolla Tobbes Medieblogg, länk ovan o till vänster).

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det tipset Skogis.Var verkligen dagens behållning hittills ! :)

      Radera