onsdag 11 december 2013

Schyman i upplösningstillstånd - nån har vågat bryta mot det svenska tabut och talat om invandringen!!

Ni minns desperationen och den besinningslösa skräcken som gick genom PKelitens nervsystem häromdagen, när två kastlösa hade köpt en annons i DN för sin succébok "Invandring och mörkläggning" – en faktaspäckad bok med siffror hämtade från bland annat Statistiska Centralbyrån.

Hur står det till skulle man stilla kunna undra?Men att tänka och tala logiskt med en hyperventilerande bärsärk som insett att en paria utanför PKmallen fått lov att yttra sig, det är mission impossible. Svensk statsmedia äger ju inte bara rätten till Invandringen, utan också rätten att demonisera varje uns till granskning av den.

Så nu har Gudrun Schyman och Elisabeth Ohlson Wallin (ni vet, losern som lever på att fotomontera och kränka kända personer), fulla av "osmak", startat en insamling för att få in pengar till en "motannons" i DN.– Det är mycket pengar, men när många ger lite så kan det bli mycket. 

Eller hur? Nån som är sugen på Schymans favvohobby att ännu en gång elda tusenlappar för kråkorna?


Texten de försöker gneta ihop ska till "punkt efter punkt motbevisa"  faktapåståendena från Statistiska Centralbyrån..............



 

resume Vad vet du och grannarna om invandringen, läs här!

4 kommentarer:

  1. Ja Carina tala om,att ett fulländat dårhus nu uppstått av Sverige !
    Läste f.ö. idag i en gratistidning,hur man nu annonserade ut Bostadsrätter om 4 rum +kök,för facila priset av c.a 4,5 miljoner.
    Problemet är att dessa BRF har tillkommit genom,att man byggt om stadens gamla Dårhus,och nu inbjuder till nytt liv i det avskärmade området ! Undrar om man kan sova gott där? Själv skulle jag haft problem att somna in ! En tröst,att landets nya befolkning inte känner till deras nya bostadshistoria...

    SvaraRadera
  2. nåt för Schyman och Ohlson-Walin!!

    SvaraRadera
  3. Ska bli intressant att se hur de får ihop den ekvationen. Jag förutsätter att det de skriver kommer att vara sanningen och inget annat än sanningen. Fast jag kan ha fel där. Deras motbevis passar sej nog bäst att tända grillen med... nästa gång de ska elda upp en förmögenhet.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Vänstern och ekvationer? Det går åt H.

    SvaraRadera