tisdag 10 december 2013

-Rättning i Bromöllas Lucialed!



Diktatoriskt förbud mot jultomtar och pepparkaksgubbar i årets luciatåg, både tomtar och pepparkaksgubbar för pojkarna är bannlysta på Alvikenskolan i Bromölla. 

När f-n ska föräldrarna vägra dansa efter diktorernas pipa? 

Det är dags NU. Att skapa ett eget firande nån annanstans - kom igen - rädda våra barn!



5 kommentarer:

  1. Man har dragit det ett varv för mycket och nu börjar "Svensson" röra på sig:

    "Jonas Pettersson säger till Kvällsposten att han tänker skicka i väg sonen till skolan i röd tröja och röda byxor.

    - Får han inte delta som tomte får det vara. Ingen ska kunna tvinga våra barn att ha kläder de inte själva vill ha, säger han."

    SvaraRadera
  2. En enda man med civilkurage? Talade med en älsklingsväninna som berättade att hon varit på politiskt möte. En enda vågade ställa raka frågor om invandring och integration, min väninna. Knäpptyst - tills de kom utanför salen. För då skulle varenda en ryggdunka och berömma henne för att hon tagit upp ämnet.

    SvaraRadera
  3. Svensken i gemen är en sorglig figur som mest tänker på att tycka som alla andra och hålla med den man talat med sist ,konsensuskultur kan ju vara bra men nu gäller det Sveriges överlevnad som Nation,, klockan är egentligen 5 över 12 !! Tack för att du orkar kämpa på Carina !! Din sida är en oas med frisk luft i ett Sverige på väg åt He..

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har rätt. Än så länge... och fanken vet om många nog hinner vakna upp i tid. Jag tror att många känner det som att det är jobbigt och det gör ont att inse hur fel man haft. Man kryper tillbaks in i förnekelsen och i PK-samhällets för tillfället varma famn. Men, det kommer att göra förbaskat mycket mer ont den dag statens och framförallt skattebetalarnas pengar är slut.

      Skogis.

      Radera
  4. Vill dumsvenskarna bli muslimer?

    SvaraRadera