onsdag 9 oktober 2013

För mig står Barroso för mycket.Typ autokrati, förtryck, maktfullkomlighet, envälde och despotism.

 Men är han mördare??

Idag kom EUkommissionens president Jose Manuel Barroso och Italiens premiärminister Enrico Letta till Lampedusa, där 275 flyktingar drunknade i förra veckan, för att visa sitt deltagande och undersöka vad som måste göras. De möttes av den vanliga gapande vänsterliberala aktivistskaran som ropade "MÖRDARE" till de två potentaterna.

– "Ni ska skämmas för att ni inte har löst den här humanitära krisen!!" 

Förlåt mig här nu, men ska vi besinna oss lite trots den svåra och djupt tragiska händelsen? Vem är skyldig? Vem är syndabocken som ska hudflängas i Lampedusa? EU? EUs medlemsfolk? Var det vi som dödade de flyende? 

Nä givetvis och absolut INTE. 

Men att idag slanta av 30 miljoner nya EU-euro, är inte det som att vi erkänner oss skyldiga.

4 kommentarer:

  1. Vore det enbart de båda skulle väl ingen större skada vara skedd..
    Men hörde just i tyska radion,att även Sveriges uthängeskylt i EU,Cicilia var på plats och glappade med sin mun...Trots 26 miljoner arbetslösa inom EU,ville hon ge fritt fram för afrikaner och andra till vår världsdel.

    SvaraRadera
  2. Denna kvinna blir bara mer och mer som en gås. Helt oemottaglig för andra tankar och synpunkter än hennes egna. Ju fler av de normala 20 - 21 EUstater som ger henne långfingret- ju rabiatare blir hon. Och Sverige med henne.

    SvaraRadera
  3. Det är naturligtvis en tragedi när människor dör men skulden ligger hos människosmugglarna och de som tillåter dem att fortsätta.

    SvaraRadera
  4. I Sverige verkar det som det är ett evigt trolleri, som alltid, oavsett vad som händer, är vårt fel.
    Självklart ska människor varnas stort för människosmugglare. Och för att tända eld på båtar.

    SvaraRadera