onsdag 9 oktober 2013

Att bli smal måste göra ont.

Den här nya dieten kan va svår att svälja. Tunghäftan(!) är en ny kosmetisk kirurgiteknik, som sägs hjälpa
feta människor att bli av med alla sina överviktskilon på extremt kort tid. Proceduren, att sy fast ett märke på tungan, gör det så fruktansvärt ont att äta, så man kan helt enkelt inte. Ingreppet tar tio minuter och kostar
 $2,000. 

 Primitivt? Barbariskt? Löjligt? Döm själv.

10 kommentarer:

  1. Vidare utarbetat kan det vara något för politiker ! Möjligen med hjälp av en snarlik operation kring läpparna !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lustigt att jag hade samma tanke när det gäller Jimmie Åkesson/ Linda

      Radera
    2. Nja,min tanke kom till stånd,när jag såg landets diktator "Ägget" på en bild ...Men kunde även tänka mig åtskilliga andra,inom 7-klövern/EU m.fl. som kunde vara lämpliga kunder,för sådana ingrepp...

      Radera
    3. Har liknande tankar som Lars Å Månsson.

      Radera
    4. Linda, jag ska vara uppriktig mot dig - dina små beska kommentarer möter jag med en gäspning. När Lars skriver om politiker i allmänhet känner du dig nödgad att sticka till Jimmie Åkesson. Det kan inte ha undgått dig att på den här bloggen gillar vi olika sätt att hjälpa människor på. Inte bara på det enda sätt som EU och Sverige diktatoriskt har bestämt. Vi är för att få kalla problem för problem, och vägrar tystas för att etablissemanget tiger och sopar undermattan. Om svenskar inte har mer medkännande med flyktingar än att vi tvingar in dem i getton och ett evigt utanförskap, eller möjligen omänskliga låglönejobb, så ger jag inte mycket för den "godheten". Vill du, Linda, diskutera detta på en saklig nivå, och vara beredda att försöka förstå, och argumentera utan hat och fåniga kommentarer så är du jättevälkommen. Men att kasta skit här bara när det passar dig är inget som kommer att uppskattas.

      Radera
  2. Den hör "dieten" måste väl ändå vara ett skämt eller? Verkar mer som en pryl för S&M-entusiasterna. Jag gissar på att nätet är till för att underlätta läkandet efter skador/ingrepp på tungan. Samtidigt är det mysko med bara 6 fästpunkter.

    /Plutten

    SvaraRadera
  3. Även om jag är begåvad med plusvikt så kan inte tunghäfta betraktas som ett problem.

    SvaraRadera
  4. Kirurgen som kom på idén, medger att han inte har några patienter......

    SvaraRadera
  5. Håller helt med L-Å Månsson. Flera av 7-klöverns politiker hade nog behövt en operation kring talorganet. Som hjälp för den orala inkontinensen. Med tanke på den mundiarré som förekommer.

    Skogis.

    SvaraRadera
  6. Nu ska mundiarrén serveras med en käftsmäll också. Reinfeldt hyllas av bl.a KG Bergström för sitt översitteri och sin arrogans.

    SvaraRadera