onsdag 9 oktober 2013

Araben som dansade sig till miljonbelopp i assistansbidrag är en förolämpning mot hela svenska folket.


Den 62-årige mannen som påstår att han är reumatiker förs in i rättssalen i rullstol, han kan varken stå upp, gå, använda sina händer eller lyfta på armarna och behöver hjälp med allt.Men på polisens spaningsfilmer ser man 62åringen strosa runt ensam på stan, bära tunga kassar och köra bil, han är helt enkelt en jäkel på att dansa, simma och klara sig helt själv. 

När domstolen tycker att detta inte riktigt hänger ihop, så svarar den invandrade från Libanon, uppbragt och nedlåtande, att han minsann har rätt till fritid. För så mycket tycks han ha i alla fall snappat upp om sitt nya lands arbetsrätt. Paragraferna om skyldighet räckte inte hans SFI för.....

 Rätt till fritid, från sjukdom? Det är helt uppenbart att Reinfeldt, Ullenhag och vårt rättsväsende har fått invandrare att tro att vi är korkade nog att svälja alla dårpippisagor de försöker slå i oss.

SDS

5 kommentarer:

  1. Tyvärr Carina är en majoritet av svenska folket så bakom ! Inte ens sådana skräckhistorier från verkliga livet lär väcka dem...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns få saker som gör mig så vansinnig som när folk försöker slå i mig saker för att de är dumma nog att själv gå på idioti.

      Radera
  2. Domaren har inte sagt sitt,jag blir inte ett dugg förvånad om han blir frikänd.Ingenting i detta dårhus som kallas Sverige förvånar mig längre.

    SvaraRadera
  3. Urban, efter gruppvåldtäktsdomen, där domaren som skäl till grabbarnas olika stories ansåg att det snarare var tecken på att de var jätte- jätterädda, än på att de vilt fabulerade, då tappade jag allt hopp.
    Efter vad jag förstått kommer nu domaren och hela svenska folket att fria tjyven, för säkert var det synd om honom också. Och säkert var det Sveriges och svenskarnas fel.

    SvaraRadera
  4. Intellektuell härdsmälta. I och för sej, att vara sjuk i dag kan vara ett heltidsarbete. Men att kunna ta ledigt från sjukdomen... tanken svindlar onekligen. Det öppnar nya dörrar, mentalt. Eller så är det bara en ny variant på det totala vansinnet vi nu har att ta ställning till. "Den inbillade sjuke" i ny tappning. Att domstolen frikänner eller ser extremt milt på brottet ser jag som fullt möjligt. Han kan ju inte hjälpa att han lite då och då, blivit utsatt för någon slags gudomlig healing, eller nåt.

    Skogis.

    SvaraRadera