lördag 28 september 2013

Smekmånad fördärvad - kränkta vill ha femtontusen kronor.

Hur ska det gå för alla ömhudade svenskar ute i världen? Tänk. Där det inte existerar DO och ARN? Det är ju förfärligt. Ta det nygifta mogna paret Brajovic, som slog på stort med en bröllopsresa till ett femstjärnigt hotell i Antalaya,Turkiet, á 35 500 kronor.

Hotellpersonalen klampade in i rummet gång på gång, trots skylten med Don´t disturb på dörrhandtaget. Hur skulle de nygifta våga umgås intimt?!?- Vi försökte njuta av varandra. Men det var helt omöjligt, nån kom in när vi var nakna i rummet, och vi bara skrek. Vi visste ju inte när någon skulle komma in nästa gång.
- Det blev en bra start på äktenskapet, säger den mogna frun ironiskt.

När de anmälde saken fick personen som kommit in i rummet sparken direkt. Nu berättar de för svenska pressen, och vill ha 15 000 kronor av researrangören.

Jag skulle självfallet också ha reagerat. Men vad ville personalmänskan som fick sparken? Flukta?

Aldrig rådlös, jag hade efter att tydligt och ljudligt ha talat om för personalmänskan, NO, Njet, Nicht, korsat ihop armarna, tagit med mänskan till dörren och upprepat NO, Njet, NIcht. Låst dörren, ställt för en fåtölj och/eller byrå, snott ett skärp och fäst dörrhandtaget. Och sen återgått till viktigare saker. Eller också varit intim i det låsta badrummet.


PS. Jag hade inte fläkt ut mig i Kvällsposten, när jag kom hem.








expressen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar