måndag 23 september 2013

Genom acceptans av sharialagar, bigami, minaretutrop, hederskulturer, halalslakt, matfördelar, kränkthetschockar, speciallagstiftning m.m har Skandinavien tiggt om och bäddat för detta.

Förra onsdagen fick moskén World Islamic Mission e-post: «Innan 2013 är över ska alla moskéer i Norge vara nedbrända till grunden. Vi är en grupp män som har planlagt detta i sju år.»

En varmkorv-skylt från Statoil hängdes dessutom i förra veckan upp utanför en moské i Fredrikstad, vilket betraktades som en särdeles grov kränkning.
– Detta är det grövsta vi har upplevt på flera år säger talesmannen för den islamska föreningen.

Runt klockan 04 natten till lördag upptäckte sen förbipasserande ett grishuvud utanför Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat-moskeen i Oslo. Vilket fick alla muslimer i moskén att känna sig ängsliga och rädda. 

Ojj. Under vilken slöja har de gömt sig vid de sista 20-årens islamistisk helvetesterrordödande mot oskyldiga "otrogna". 

Minns när min storasyster retades med mig, och min mor sa: Stäng dövörat till, lyssna inte, så tröttnar hon snart. Hon tycker bara det är roligt när hon får i gång dig. 


4 kommentarer:

  1. Förstår inte varför vi ska hålla på med att skicka ut specialutrustad kravallpolis med tårgas när de ställer till med upplopp när det räcker med en skylt och eventuellt även produkten i fråga.

    SvaraRadera
  2. Jag blir gråtfärdig. Till slut kommer det att brista för unga arga norska, danska, svenska, ja, europeiska män. De kommer att gå ihop och börja ge sig på invandrare när de har fått nog av att bli misshandlade och rånade på jackor och mobiltelefoner, och av att deras flickvänner och systrar våldtas eller i bästa fall bara kallas för hora.
    När detta sker kommer PK-eliten att stå där och säga "Vad var det vi sa, svenskar, norrmän osv är rasister!"
    De håller på att bädda för inbördeskrig då skyldiga och oskyldiga utan urskillning kommer att drabbas.
    Jag säger som Émile Zola " J'accuse!"

    SvaraRadera
  3. Politikerna har planterat en tickande bomb under fötterna på oss.

    SvaraRadera