måndag 23 september 2013

Medan mediasverige rantar runt i PK-ringen,



händer det saker i världen.

En död vit kvinna har funnits bland de islamistiska avrättarna, Skjuten av soldater då de stormade shoppingcentret , där 62 oskyldiga shoppare slaktades till döds i helgen.

Samantha Lewthwaite konverterade till islam som ung, och gifte sig med mannen som skulle bli 7/7 London självmordsbombare Hon har varit en nyckelfigur i terrornätverket bakom helgens attack på barn och oskyldiga.

Den nu 29-åriga Lewthwaite har lett i specialträningen av endast kvinnliga självmordsbombares i läger i laglöst land. Hon växte upp som en normal brittisk tonåring innan hon mötte Jermaine Lindsay en brittisk muslim, på ett chatforum när hon var 17 år. Efter tre år gifte de sig.  När hennes man identifierades som en av fyra självmordsbombare som sprängde tunnelbannan och en buss i London 2005,som dödade 52 människor, fördömde Lewthwaite sin man, och ljög om att hon inte kände till planerna.

Mer än åtta år senare var Lewthwaite en av Al Qaeda’s chefsrekryterare i Östra Afrika, och officiell taleskvinna för Al Shabaab.

Den så kallade Vita Änkan, som varit världens mest eftersökta kvinna, har varit på flykt undan rättvisan I Östra Afrika sedan polisen avslöjade ett planerat terrordåd mot västerländska turister på en semesteranläggning i Mombasa. 

Fega svin. 

Strider inte mot militären som de anklagar - bara mot oskyldiga människor. Man frågar sig hur denna sekt hjärtvättar sina redskap att döda värre än vilda djur.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar