måndag 29 juli 2013

Till Reinfeldt: VI ÄR INTE TRYGGA!!!!. Arrogansregeringen har skapat ett samhälle i anarki.


Framtidens boende skapas nu på Victoria Park i Malmö, Sveriges första gated community. - Den signal man skickar ut är väldigt tydligt: "Vi är inte trygga, vi vill stänga ute omvärlden".
Besökare kommer att mötas av en reception - som nattetid sköts av ett vaktbolag - innan de släpps in på området.Tillsammans med förstklassiga bostadsrätter finns här en restaurang och bar, spa, vinkällare och omfattande service.
Till och med regeringen borde begripa att detta är följden av ett laglöst samhälle. Och om man skiter i ett lands asylregler med landets goda minne, varför ska man följa andra lagar?

expressen

7 kommentarer:

  1. Bor i ett naturligt "Gated community". Inga murar, inga vakter. Min lycka, än så länge, är att dessa nya svenskar inte gillar att slå sej ner långt ute i den svenska naturen. Men trycket ökar hela tiden, så säker kan man inte vara. Nu är det mest att vara misstänksam i överkant mot allt och alla. Precis alla okända är att betrakta som presumtiva rånare. Förr var det ett nöja att köra runt och upptäcka nya små vägar. Ibland hamnade man inne på en gård där man fick vända. Förr kunde man bli bjuden på kaffe. Idag anar man en hagelbössa bakom gardinen. Det nöjet är inte aktuellt längre. Det är inte roligt att skärra upp sina medmänniskor på det sättet. Jag förstår dem, jag tänker själv på samma sätt. Är det min tur nu att bli utsatt för "berikning". Den frågan dyker osökt upp varje gång det cirkulerar en okänd bil i grannskapet.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Lars Lindström kommenterar i Expressen. Jag tror inte Lindström riktigt förstår, vad professor Cars, KTH, menar, när han säger: -Jävligt tragiskt. Det är ett tecken på en samhällsutveckling som är hemskt olycklig

    SvaraRadera
  3. Har besökt en sån gated community i västar USA (Arizona) beväpnad vakt vid infarten, anmälan med namn och vem man ska besöka, godkännade av besöksmottagaren sen var allt Ok.
    Vad det kostade? Enl broschyr på hotellet kunde man där få ett hyggligt hus strax över en svensk mille..
    Iofs någr år sedan.

    SvaraRadera
  4. Politikerna byggde denna värld.
    Lars Lindström förstår säkert längst inne, men vill inte...

    SvaraRadera
  5. Lars Lindström bor redan i gated community, i Bromma. Han jobbar i en tidning med arisk vit personal. Vad vet han om hur invandrarna ser ut eller är? Inget, för han ser bara vitpixlade bilder av dom i sin redaktion. Och skriver snyftlögner om dessa fantombilder.

    SvaraRadera
  6. Vill flytta dit, till Malmö, och denna gated community, men har inte råd. Bodde i utkanten och älskade stan, men även då, -96-97, fick de stänga Triangels köpcentrum några gånger, för unga utlänningar sköt med pistoler därinne.
    Fast det är väl ingen vits att bo så, när man ändå inte kan gå eller cykla istan, de varma sommarkvällarna kan man glömma, man kan inte ens lita en taxichaffis (=nysvensk) att komma hem oskadd.

    Tyskarna har börjat fösa ut fattiga pensionärer till forna öststater så att zigenare därifrån kan bo i deras lägenheter och uppbära sociala förmåner och svina ner och förstöra de bostadsområden.

    Vart har den normala intelligensen och det sunda bondförnuftet tagit vägen bland beslutsfattarna?
    Allt ska bli förstört! Och de som jobbar ska betala det!

    Varför är Rheinfeldt så hämdlysten mot SD?
    Lärde vi inte här i Norden redan hundratals år sedan, att hämnden är inte människovärdig?
    Men han kanske är muslim, i den tron är hämnden central och man måste ge igen hela tiden. Istället av att använda den gamla svenska vanan (svenskarna var ju världsberömda för det några tiotals år sedan)att sätta sig vid förhandlingsbordet och tala till samförstånd och lyckat beslut.

    O tempora o mores!

    SvaraRadera