måndag 29 juli 2013

Klasskamp. Arrogansregeringen vill härska genom söndring.

I Sverige finns ännu små enklaver av vårt gamla genuina och mänskligt goda Sverige, det är där de rikaste bor. Och riksdagsmän och mediapersoner. Dessa  skyddade kommuner har små politiker som aldrig skulle våga stöta sig med sina mäktiga invånare, därför har de klarat sig från Reinfeldts destruktion av samhällena.  Money talks. 

Själv har jag av olika skäl den enorma lyckan att bo i en av dessa beskyddade platser. Det har jag gjort i trettio år. Varje gång jag går ut vill jag falla ner och kyssa marken av den innerligaste tacksamheten, jag vill krama hela bajamajan på den lilla stranden för att den är så ren och prydlig, och för att jag slipper vara konstant ängslig och rädd.

Jag kan leva med att störst bil vinner, för att det finns en så stor respekt för andras rätt till sitt privatliv. För att vi hälsar på varandra och uppträder artigt och belevat mot varandra. Och för att vi skyddar varandra för regeringens laglösa tjyv-, våldtäkt- och mördarpack på lukrativa brottsraider.

För att jag bor så som alla andra svenskar vill bo, finns det andra svenskar som föraktar mig. Jag är en god människa som aldrig medvetet gjort någon annan illa, men hatas för att jag klarat mig från politikernas nidingsdåd. Då får vi det som AFAvänstern vill - ett klasskrig. Och regeringen slipper undan allt för lätt. Jag vill mana till försiktighet, hetsa inte svenskar mot svenskar, gör istället som alla rikertar. Ta efter, lär er använda makt, bygg egna murar  och staket i små  gated communities, stäng ute svenskkulturförnekare/motståndare ,välfärdsutsugare och yrkeskriminella, vägra acceptera, förena er, protestera högt, hungerstrejka. Gör vad ni måste. Men kriga inte mot de som gjort sin egen lycka. 

Ni skulle gjort exakt samma sak i deras kläder. 

3 kommentarer:

  1. Härska genom söndring. Javisst, en gammal klassiker. Det värsta som kan hända en sittande regering är väl en enad befolkning. Som ju så gott som alltid inte är enig med sina politiker. Alltså, slå sönder alla grupperingar i så små enheter som möjligt. Hitta på, eller konstruera så många problem som möjligt som populasen kan stånga sina pannor blodiga på. Sätt media i beroendeställning till sagda regering. Och du har en formbar befolkning att styra och ställa med som du behagar. Se till att demonisera oppositionen, låt den inte få fäste. I värsta fall, förstör samhällets uppbyggnad, för in främmande element, gör befolkningen förvirrade över vad som pågår. Se till att orättvisorna blir norm. Alla springer snart som politiskt sett yra höns. Och hoppas att ingen förstår varför det har blivit såhär. Utan som vanligt röstar på det gamla beprövade. Förhoppningsvis en landsfader, men som nog kommer att visa sej vara djävulen själv. Låt oss hoppas att etablissemangets förhoppningar kommer på skam. Att allt fler, inte minst bland våra ungdomar, vågar stå upp för sej själva och sina åsikter. Att inte jantelagen och avundsjuka får bli rådande norm. Döm dina medmänniskor och organisationer efter gärningar och inte efter vad andra säger åt dej att tycka. Vi behöver enas, även om det kan tyckas vara svårt. Man får ibland tänka om, ändra sina vaneföreställningar. Framför allt tänka själv och inte låta media eller t.ex. LO bestämma vad du ska tänka och säga eller på vem du ska rösta på. För vissa är detta en utopi eller en styggelse, för andra kan det vara omöjligt av skilda orsaker, men något litet kan alla göra. Som jag skrivit förr, alla, dvs. alla jag har pratat med vid fikabord, släktträffar, födelsedagsdagar etc. har åsikter som direkt kvalificerar dem som Sverigedemokrater. Inte så många vet om att det är så. Vad jag vill ha sagt är att man ska inte vara så rädd att diskutera, lufta sina åsikter, lite försiktigt om det behövs. Man ska akta sej för att vara allt för påtryckande eller försöka "omvända" sina medmänniskor på en gång. Plantera lite tankar, försöka få folk att ta reda på lite om vad som pågår. Att kolla alternativ osv. Snöbollen är i rullning, men den kan bli och måste bli, större.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Lyckliga du Carina !! Gratulerar och är inte på något sett "förtröden"...Allt gott till dig och de dina,från ett för dagen "hitt" Skåne.

    SvaraRadera
  3. Ni får gärna flytta hem till mig allihopa!!

    SvaraRadera