söndag 14 juli 2013

Jag vill se straff som biter. Hårt.


En "man på 20-25 år, omkring 180 centimeter lång, välvårdad i klädsel och yttre, som talar ett utländskt språk" är ingen vacker juvel under den eleganta ytan.Det är gamla svenska damer i 80-årsåldern som står för fiolerna, de som han och hans hjärtlösa representanter för Reinfeldts mångkultur bankar ner, rånar och sparkar på, när de ligger chockade och tillintetgjorda efter bestialiskt brutala rån.
Jag som har en levnadsglad mor i den åldern får illröd brytångest, och vill bara se det här omänskliga missfostret och hans medbrottsling utvisade till ett evigt liv i själslig och materiel misär. Avklädda all falsk förklädnad, med smärtan av att vara lika obegripligt oskyldigt och fegt ruinerad på allt människovärde .


Straffet för den som öppnat upp för oskyldiga svenskars nya skräckliv i grymt hat och våld kommer. Var så säkra.

aftonbladet

2 kommentarer:

  1. Hoppas vid GUD att Du får rätt.
    Dagen då de som har sålt ut oss till Antikrist skall komma och då skall notan göras upp med dessa folkförrädare.
    "Det är när varje form,av en regering blir destruktiv,så är det rätt av folket att avsluta den,och att instifta en ny regering som grundar sig på sådana principer och organiserar sin makt i sådan form,så att den verkar högst rimlig för att påverka säkerheten och lydnaden(....)
    Det är deras rätt,det är deras plikt,att kasta av sig en sådan regering och att tillhandahålla nya värn för deras framtida säkerhet".
    Thomas Jefferson.
    Vi medborgare i Sverige som betalar höga skatter har valt politiker som verkar helt inkapabla att skydda sina medborgare för hotet utifrån.
    Vi borde vägra att respektera de lagar som skulle beskydda oss,men som egentligen inte alls gör detta.
    i stället har det i smyg införts lagar som straffar brottsoffer och laglydiga,medan de importerade kriminella krafterna styr på gator och torg.
    Det ses som ett brott av ursprungsbefolkningen,att inte frivilligt och glatt gå mot sin utplåning.
    Att vi vägrar att finna oss i dessa direktiv gör att vi kallas för rasister och främlingshatare,men vi kommer så länge vi finns kvar kämpa för våra barns nedärvda rätt till sin framtid här i vårt land.Vårt Sverige.
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  2. Du har så rätt Katinka, vi borde vägra!!
    Men, vi är alldeles för splittrade och dumheten finns mitt ibland oss.

    SvaraRadera