söndag 14 juli 2013

Det finns illegala människor.

Enligt svensk lag.

Ändå tänker några semesterfirare(??) gå till fots från Malmö till Stockholm under banderoller med texten: "Det finns inga illegala människor".

 Idag har stollarna vandrat de 17 kilometrarna till Lund, och uppmanar alla som vill ha en humanare asylpolitik, att haka på resten av de 60 milen till huvudstaden. Arrangörerna som jobbat i månader för detta, anser själva att fotvandringen är det största som gjorts i svensk asyldebatt

??????????????????????????

Själv skulle jag kunna tänka mig att gå baklänges på stortårna samma sträcka, om dessa nyinvandrade vandrare bara vill tala om för mig vem som ska betala alla-allas försörjning i Sverige.




sydsvenskan

5 kommentarer:

  1. Ett utmärkt tillfälle för REVA-projektet att leta upp illegala immigranter och notera vilka som kan tänkas hjälpa dem för senare tillslag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, visheten övergår dumheten!!

      Radera
  2. I SDS omnämns en Ali Reza A. Han har en ett s.k barn och finns på ett boende i Skåne. Han är dessutom flera år över 20! Allt Ali säger i artikeln är lögn. Han är INTE Afgan utan Iranier!

    SvaraRadera
  3. Det var intressant! Tack. Det är nåt med de nya svenskarna, de är varelser med förmåga att ändra sin ålder, etnicitet, och form till praktiskt taget vad som helst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, har du mer kött på benet, så skriver jag en blogg!

      Radera