söndag 14 juli 2013

Skandinavien låter hårdhudade utländska kriminella leka med våra rättsstater. -"Jag är i Norge för att göra inbrott,


och efteråt ska jag bränna ner alla husen."

Kolsvart  och sorglig läsning på VG idag: polisen har tappar hoppet efter att varenda dag hela sommaren ha gripit utländska medborgare, som sen omedelbart släppts fria gång på gång på gång - i väntan på rättegång. Norge erkänner att de har tappat kontrollen.  Sverige erkänner inte ens att vi har problemen.

Kriminella utlänningar ger numera blaffen i att söka asyl - vad ska det vara bra för? Mycket enklare att hoppa in genom ett fönster på ett transitboende, gå ut och sälja narkotika på gatorna och livnära sig på brottslighet. Grips de, so what - de har inget namn, ingen nationalitet - ingenting. Så på´t igen bara.

** En nord-afrikan som kom till Norge som ensamkommande asylsökande barn förra hösten, greps för brottslighet och utvisades. I sommar greps han igen, nu med pass från Grekland och plötsligt tio år äldre, släpptes trots detta utan anmälningsplikt.

** För tre veckor sen greps en asylsökande som begick inbrott och stal bl-a en Mac. Nordafrikanen har tidigare sökt asyl i Schweiz utan att beviljas uppehållstillstånd. Han släpptes fram till rättegången i höst.

** En utländsk medborgare som greps i förra veckan, hade inga prolem med att berätta att han var på inbrottsturné: «Jag är i Norge för att göra inbrott - efteråt ska jag bränna ner husene». Han släpptes ut på gatan efter arresten.

"De slöaste parlamenten är de som är mest besatta". Winston Churchill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar