lördag 1 juni 2013

von -Obensk islamism i Norge.


En känd norrman Rune Øygard har dömts till drygt ett års fängelse för upprepade sexuella övergrepp mot en flicka från då flickan var endast 14 år gammal.

Majoran Vivekananthan, ansvarig redaktør på mångkulturella tidningen Utrop, skriver i en ledare, att Øygard- fallet inte kunde ha skett i en muslimsk miljö.


«(...) om jenta, familien eller lokalsamfunnet hadde islamsk tro, hadde ikke overgrepet skjedd.»


Nä. Eller hur. 

Då hade ju Rune Øygard bara kunnat gjort upp med flickans pappa, och gift sig med henne. Och med hennes systrar, och väninnor.

Fatta hur många brott som kunnat förhindras om vi alla bara var högre stående muslimer.


3 kommentarer:

  1. AHA! Jag förstår. Eller kanske inte. Brottsstatistiken ljuger, va? Det finns inte några av våra invandrade vänner i fängelserna eller hur? Det finns väl i alla fall inte några som har islam som sin religion?
    I fängelserna finns i stort sett bara etniska svenskar. Fast vi får ju höra att det egentligen överhuvudtaget inte finns några sådana. Vem är det då som sitter och breder ut sej i cellerna? Öststatsligorna? Folk från Orienten? Är det de som nu begär halalslaktat kött till mat? Nu blev det svårt. De mer intellektuella får reda ut detta.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Det är sådan form av press,som skall leda bort läsarna från det elände,som invandringen förorsakar på hemmafronten !!
    Dagligen publiceras "nyheter" från hela världen,men det som sker i vårt eget närboende,missar lokalskribenterna.

    SvaraRadera
  3. Dom ljuger så bra, allah som fått tillgång till det publicerade ordet.

    SvaraRadera