måndag 20 maj 2013

Så här skapar Storforspolisen rasism.

Helgens händelse i Storfors då ett 40-tal personer samlades utanför ett hus där en nyinflyttad ointegrerad romsk familj som upplevs ha hotat och vandaliserat omgivningen,  utreds nu som hets mot folkgrupp av polisen.

Förtydligande för er som inte har lärt er nysvenska ännu; polisen tycker alltså inte att det var hets mot folkgrupp när den romska familjen agerade våldsamt mot Storforsborna.

Utan när de 40 svenskarna stod utanför romernas hus.

2 kommentarer:

  1. Inget nytt under solen. Medborgargarde i Borrby för ett antal år sen. Även då var det polisens passivitet som ställde till det. Om jag kommer ihåg rätt så blev det en väldans fart på gendarmeriet när boven blev utsatt. Nu var det väl hans fru som fick ta smällen och medborgarna klantade till det. Men principen är den samma. Skydda förövarna och tyng dej på de utsatta medborgarna.
    Hets mot folkgrupp... jo, pyttsan! Just en snygg rättvisa vi har fått, men helt i linje med dagens mått mätt.
    Ett alternativ... i Ungern växer medborgargarden upp som svampar ur jorden. Man går ihop i byar och städer för att värna sitt eget område mot mångkulturell kriminalitet. Det hålls demonstrationer mot främst zigensk (råmsk) brottslighet. Jobbik jobbar på.
    Glömde... nu är vi ju i sverige, godhetens högborg. Så, glöm det... antagligen.

    Skogis.

    SvaraRadera