måndag 20 maj 2013

Våldsrödingarna använder krigarinvandrarna i polishatet.

Efter natten i Husby: 3 poliser skadade, 6 bilar och en skola har brunnit, skador på byggnader, och sönderslaget centrum. 

Sverigehatarna har gått runt med brandbomber och kastat sten, folksamlingar gav sig på det svenska samhället i en hämnd för en av polisen skjuten macheteman som hotade allmänheten. En internationell politisk elit har skapat onaturlig migration som mer och mer resulterar i etniska konflikter. Men  flummedia och politikerna saboterar en öppen debatt om detta livsfarliga samhälssfenomen.

"Det är systemet det är fel på - inte människorna", säger rödingarna

Så bekvämt.

Det finns också de som tycker det är synd om dom som startar krig, skadar poliser, eldar upp miljoner för sina medmänniskor, och vandaliserar:

"Özz Nujen @ozznujen 45m @BojanDjordjic7 Vad händer bror? Ta väl hand om dig! Fota, filma och skriv ned. Kram och hoppas att allt ordnar sig."



Sverigehatarna roar sig Husby brinner PolisHatarfenomenet Megafonen

9 kommentarer:

  1. Det kryper allt närmare. Inte ens skogen känns säker längre. Samhället sviker på snart sagt alla plan.
    Bilden du har att illustrera inlägget med visar verkligen hur det verkar gå till inom massmedia.

    Går det att bo på en ö året om? Fast, det känns inte rätt att vi ska behöva stiga åt sidan och gömma oss. Det kliar i fingrarna att göra något mer drastiskt. Du, Carina, har min högaktning för bloggen och det du står för. De flesta, inklusive mej själv, har av olika anledningar inte det modet.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Tack, Skogis, faktum är att nr det är mörkast som igår när jag läste på Petterssons om att Storbritannien om TIO år kommer att ha islam som dominerande religion, då när jag suckar och trodde att jag skulle slippa hatet förtrycket och det islamistiska våldet inom min livstid, då säger Björn HIT KOMMER DOM INTE! Så det blir väl vi två mot islamiseringen.

    SvaraRadera
  3. Sexpressen och Aftonlögnen skyller kravallerna på polisen. Men vad det handlar om är ett led i socialist-fascisternas kamp mot samhället. det finns en uttalad strategi som säger att man ska bränna ner så många offentliga byggnader som det är möjligt (skolor, dagis osv) för att knacka det offentligas ekonomi. I Husby eldar fascisterna upp invandrarna och får dom att göra skitjobbet, för man vet att ingen journalist skulle skriva negativt om en situation där stenkastande - bilbrännande invandrare är inblandade.

    SvaraRadera
  4. Carina -Fina! Du skjuter mitt i pricken, utan att använda vapen!
    Du är fenomenal!
    Sveriges bästa enskild blogg!
    Hoppas att du ger oss nöjet att läsa din blogg länge, länge!

    Din trogna beundrare.
    Hoppas du

    SvaraRadera
  5. Oj, oj, oj nu slog jag i taket, anonym, bröstar mig så Björn får inte plats på ön!! Tack!

    SvaraRadera
  6. Expressens Thomas Mattsson skyller på DN och Svd för att de inte ha mediabevakning på "småhålor" typ Husby.
    Därför får folk inte veta vad som händer där. Och det hela har gått förbi Lars Lindström, han levererar vanlig expressen rocket science: han har kommit på hemligheten på Anders Borgs hästsvans. Fast som vanligt,första halvan av kolumnen handlar om honom själv,intressant bara för honom själv. Men att A. Borg gömmer sin flintis under hästsvansen?
    FEL FEL FEL. Anders Borg kommer från Norrköping. Här har det varit mode bland ríktiga killar att ha hästsvans, det senaste 40 åren. Om inte längre. Här ser man alla sorter. På stiliga pojkar och gubbar. Först kommer hästsvansen. Varför skulle man överge den, om man råkar bli lite flintis? Det du, Lars Lindström!

    SvaraRadera
  7. Hahaha-ha, hade ingen aning om denna östgötska trend, trodde Anders Borgs fru tycker att han är sexig, och att hon går igång på när han kommer hem och lets his hair loose.....
    Lars Lindström har lite problem med tänket. skulle tro att det gäller läsförståelsen också.

    SvaraRadera
  8. Tack Carina för skrattsalvorna!

    SvaraRadera
  9. Desamma, utan humorn dör vi!

    SvaraRadera