torsdag 25 april 2013

Birgitta Ohlsson, förnekelsens mästare i EU-sekten.


I ett brev kräver nu otroligt nog fyra EU-länder,Tyskland, Storbritannien, Nederländerna och Österrike, rätten att minska den sociala turismen, rätten att minska sociala förmåner för medborgare från andra EU-länder.
Den fria rörligheten i EU bör "inte vara villkorslös", tycker de fyra ländernas ansvariga ministrar.

Och hallå. Hur kan någon enda svensk idiot försvara villkorslösheten?? Finns det någon annan skattebetalare i detta land som nånsin fått något av staten villkorslöst??? Så varför, varför, varför?

I ett brev till EU:s ordförandeland Irland hävdar dessa fyra att vissa invandrare orsakar en "avsevärd belastning" på deras välfärdssystem, som sjukvård och skolor, de vill återta rätten att neka nyanlända EU-medborgare rätt till socialbidrag om de aldrig har haft ett jobb eller betalat skatt i det nya hemlandet.

Tyskland, Nederländerna, Storbritannien och Österrike har vaknat upp, och inlett tillfrisknandet och avprogrammeringen. Det är stort. Men hur tar man sig ur den slutna EU-sekten, hur kan man förhindra spridningen, och hur hjälper dessa fyra uppvaknade stater de andra hjärntvättade länderna?

Ty att ta avsked av en sekt är mer än svårt, näst intill omöjligt. Det krävs oerhörd styrka av politikerna, och stor stöttning från de fyra  avprogrammiserade länderna. 

Birgitta Ohlssons sekteristiska uttalande: – Jag tycker att det här är ett oroväckande utspel. Grundtanken med EU är att man ska riva gränser.

 Att avprogrammera Birgitta Ohlsson, Ullenhag, Reinfeldt, Lööf och Sverige torde vara näst intill omöjligt, och ett uppdrag för världens skickligaste sektspecialist.


svt

3 kommentarer:

  1. Hur skall "vår" diktator och hans marionetter, nu vända/skruva sig ??
    Absurdistans bästa vän,Storbritannien finns nu bland dem som har fräckheten,att opponera sig mot invasionen av lyckosökare..Zigenare,araber och afrikanska nomader,som översvämmar hela EU !!

    SvaraRadera
  2. Alla länder med lite smartness har fattat, och börjat agera. Tomtenissarna i zoombieiland tuggar gröna svampar. och är lyckligast och bäst i hela världen.....

    SvaraRadera
  3. Birgitta Ohlsson kommer från byn Tokarp i Östergötland.

    Om du berättar var du bor, ska jag säga dig vem du är.I det här fallet är det kristallklart.

    SvaraRadera