torsdag 25 april 2013

Vill HBTQ-personer ha egna filer på motorvägarna också?


Södra latins gymnasium på Södermalm i Stockholm inför ett könsneutralt omklädningsrum.

Det blir ett tredje, alternativt omklädningsrum för HBTQ-personer som "inte känner sig bekväma med" att byta om i rummen för tjejer respektive killar.

I min underbara uppväxt bastade, badade man och visade helt oblygt upp sin kropp naturlig som den var, bekväm i sig själv, utan att fundera eller skämmas. Nu kommer en högljudd pridegeneration som vill komplicera vårt fria förhållande till nakenheten. De vill dela upp oss, och styra in oss i olika rum. De rum som vi äntligen, äntligen hade kommit ut ur.Så, den unga människa som just har insett inom sig själv att hon känner annorlunda än pojke/flicka, ska nu resa sig inför alla, ta steget att tydligt markera, öppna de uddas dörr och gå in i avskildhetens HBTQ-omklädningsrum.


Du grymma värld.


3 kommentarer:

  1. Man kan sätta vilka negativa uttryck man vill framför ordet "värld". Så gott som alla passar in någonstans på klotet. De här senaste dumheterna med könsneutrala omklädningsrum kan man egentligen bara le och skaka på huvudet åt. Mer uppmärksamhet förtjänar än så förtjänar de inte. Men som företeelse i ett större perspektiv är det mer skrämmande. Det kan tyckas att nu är väl gränsen nådd för hur mycket tokigheter som minoritetsgrupper kan hitta på. Men, har mer och mer förstått att det finns nog inga gränser från det hållet. Man tar för sej så mycket man bara kan inom samhället, utan respekt för majoriteten av befolkningen, eller deras åsikter. Min respekt för dessa extrema grupper inom genusområdet med flera, har försvunnit för ett antal tokerier sen. Det är bara att inse att extremister från olika områden styr och ställer lite som de vill, numera.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Tack för att du finns, Skogis!

    SvaraRadera
  3. Intressant Carina-Fina, blev glad av att läsa ditt inlägg. Glad att du är kvinna också, jag är så fruktansvärd trött på detta nu, det blir bara värre och värre.

    SvaraRadera