onsdag 24 april 2013

Vill du tjäna lätta pengar?



Det är bara att sälja en silverlänk för mellan 25 - 40 pund, och alla som inte vill gömma sig i vassen i sommar kommer att slåss om banden.  Man ska bära länken runt midjan 24/7 och till och med i duschen. För "så gjorde de gamla egyptierna, indianerna och maorierna" - och det funkade för dem....... Tanken är att länken ska vara som en liten välment klapp på axeln varje gång man vill ta en påse chips till.  Uppfinnaren garanterar den psykologiska effekten och den konstanta närvaron som får kilona att rasa. 
Tokar och deras pengar är så lätta att skilja åt.





5 kommentarer:

  1. Jag har livrem... inte fanken hjälper det. Kanske är det fel på lädret, den blir bara kortare och kortare. Men det är sant, många undermedel och hjälpmedel har sålts genom åren. Folket vill nog bli lurade.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Livrem, Skogis, det är nog ett modernare påhitt, dessutom magnifikt i sin enkelhet - det är bara att byta hål när det krävs!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, men snart är hålen slut. Spännband... kanske. Fast hängslen finns ju också. Sen finns det ju andra, ständigt pågående och mindre tilltalande alternativ för en matglad person.

      Skogis.

      Radera
  3. Vi får nog testa the egyptian style, Skogis. Men 400:-??? Vi tar ett snöre, skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snöret förstod jag.

      Skogis.

      Radera