lördag 9 mars 2013

Sossarna vill avskaffa integrationsministern. Jag skrattar ihjäl mig.

Och S vill också kassera hela det politiska begreppet integration: ”Integrationspolitikens främsta brist är föreställningen om att det skulle finnas olika homogena grupper - etniciteter - i samhället som skiljer sig från varandra”, står det i motionen.


"Kassera föreställningen om att det skulle finnas olika etniciteter i samhället som skiljer sig från varandra..." Hahaha-hohoo-hohihihi-haahaa -  undrar så, vilken jäkla magisk knapp dom ska trycka på för att få oss alla att tro att vi egentligen är likadana hela bunten!?!????


1 kommentar:

  1. Luciano Astudillo lär knappast vara islamist, varför försöker han då ödelägga Sverige? Han är inte den första sydamerikanen som försökt. Vad har vi gjort dem?

    Fast på en punkt håller jag [nästan] med dem, vi ska inte ha integrationspolitik. Vi ska ha assimileringspolitik. Assimilation är när invandrare anpassar sig till majoritetens kultur, språk, värderingar och ibland religion. Integration är när invandrare etablerar sig i det svenska samhället, och där det svenska samhället anpassas efter den förändring i befolkningssammansättningen som invandringen innebär.

    P.S. Luciano Astudillo har valt att offentliggöra att han som privatperson ger ekonomiskt stöd till EXPO. Rasist med andra ord. D.S.

    SvaraRadera