tisdag 19 mars 2013

Chokladrasisterna Marabou!

Hur jäkla många DO-anmälningar och hur svindlande mycket skadestånd tänker Marabou orsaka med sin nya storsatsning chokladkakan Marabou _ _ _ _ _???


Jag törs inte ens skriva ut det här på min blogg, tänk om Patrik Lundberg och afrosvenskarnas riksförbund tjyvläser? Risken att löpa gatlopp i det obarmhärtiga och hetsiga mediadrevet är allt för stor, och hellre tiger jag än gör en Billströmsk pudel och sätter mig vackert. Nu ryker väl också mitt en-månad gamla medlemsskap i SD.  Titta bara hur överlägset denna blonda och blåögda, förlåt, flicka lystet och liksom härskande nafsar på den _ _ _ _ _ _ chokladen.  Ingen vågar ju ens tänka på vad hon gör med högerarmen.....

Demonstration i T-banan. Kasta ägg på Marabou!! 

Vem skulle våga i dagens cencurSverige gå in på SevenEleven och säga att man ska be och få köpa en Marabou _ _ _ _ _????Backa Marabou innan ni blir bombhotade.

5 kommentarer:

  1. Jag säger bara... rör inte mitt Schweizernöt. Men jag ska absolut prova den här, svarta varianten. Övriga goda choklad är t.ex. Dukat(om det fortfarande finns?), kexchoklad, romrussin(gäller även glass, fast punschrussin är snäppet bättre där), frukt och mandel. Fast de nya smakerna med allsköns kross i (dajm, t.ex.) låter jag oftast ligga kvar. Vanligt mjölkchoklad duger också i nödfall. Det går absolut inte lika bra med selleri.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Här har vi en kännare, hör jag! Det är mycket, mycket sällan jag unnar mig att frossa på choklad, men det rinner allt till lite när jag läser dina favoriter! Är svag för dajm, fransk nougat, danska marsipanbröd, choklad med apelsinsmak och chokladskumbananer.
    Jag har just kommit hem från tjejkväll på stan, Björn hade lyxat till det med pistageglass på egen hand, så just nu när paketet är väldigt tomt är det inte hans favorit. Men kommer säkert att bli det i morgonbitti igen!

    SvaraRadera
  3. Ja dom får vi svartlista.

    SvaraRadera
  4. Ja, absolut. Vi får ta en ljus variant, nävisst nä, det var också förbjudet......

    SvaraRadera
  5. Finns en variant marabou med blåbärsfyllning som är väldigt god (tycker jag )
    Väl värd att prova.
    Lars P

    SvaraRadera