onsdag 6 februari 2013

-Skyll dig själv om du granskar islam! Historiskt lågvattenmärke i svensk presshistoria.


Hela omvärlden rapporterade om skotten igår mot chef.red. Lars Hedegaard, som en grov attack på inte bara en oskyldig man, utan på vår dyrbara freedom av speech.

Men inte de statspolitiskt styrda daggmaskarna i svensk gammelmedia. De visste inte hur de skulle förvrida rapporteringen för att följa statsministerns diktat om att som man bäddar får man ligga, och "inte ska bli förvånade om sådant händer” dvs att utsätas för hot och våld för sina åsikters skull.Svenska gammeljournalister verkade snarare njuta av situationen och heja på mördaren.

Så idag har jag startat min ettåriga onlineprenumeration på Dispatch International, för att jag måste. För att jag inte kan titta på när Sverige degenereras.

Gör det ni med.

Prenumerera på Dispatch International

Väljer du papperstidningen får du den hem i brevlådan varje torsdag. I priset ingår förstås att du också kan läsa allt vi publicerar på vår webbsida. Prenumera här!
En online-prenumeration är något billigare. Där kan du läsa alla våra artiklar på svenska och engelska och en del av dem även på danska.
Priser:Papperstidning 1 år – 1 095 SEK (€129)Papperstidning ½ år – 615 SEK (€72)Online 1 år – 905 SEK (€105)Online ½ år – 515 SEK (€60)

3 kommentarer:

  1. Bra! Både krönika och val att prenumerera. Jag lade själv till ett "Honest Press Certificate" - typ en aktie. Känns som mycket väl använda pengar.

    /ingvar

    SvaraRadera
  2. Förresten, såg precis - "Svensk avis sviner Lars Hedegaard" http://ekstrabladet.dk/nationen/article1915357.ece

    Sverige får alltmer dåligt rykte, både i Danmark och Norge.

    /ingvar

    SvaraRadera
  3. Att dom inte skäms! Det dåliga ryktet är välförtjänt dessvärre, och sprider sig.
    Ska genast in på ekstrabladet, tack!

    SvaraRadera