onsdag 6 februari 2013

Min krönika på Dispatch International.


KRÖNIKA: Jag kommer aldrig att förlåta dem


Invandringen var inget hett ämne eller orosmoln i Sverige över huvud taget, tvärtom – så länge de invandrande kom med solidaritet, för att leva som stolta nysvenskar, bevara tryggheten och tillföra samhället något.

Eftersom jag har min mamma i det mångkulturella, kriminella ghettohelvetetLandskrona, såg jag på nära håll hur snabbt de etniska svenskarna brutalt knuffades undan. De hade inget annat väl än att stoppa upp sin kultur, närvaro, lagar, regler och normer någon annanstans.Politikerna vände bort blicken, de sålde ut folkets värdighet för snabba cash. Den ekonomiska ersättning kommunerna fick för att hysa så många nyanlända som möjligt, var destruktiv och kortsiktig. Men girighet är en dödssynd och har dyrt straffat invånarna, allt för många har fått betala med livet för politikernas desperata samhälls-quickfixes.

Jag har reagerat högljutt, jag har skrivit på min blogg om Sveriges förfall. För att väcka debatt och låta den censurerade sidan också komma till tals. Jag har fått betala ett högt pris, ett av de högsta: att bli utestängd, utesluten, förtalad och inte hälsad på. Osynliggjord av alla som viljelöst trampat med i korrekt-marschen.Bildade människor har på tillställningar med högburet huvud ignorerat mig, bakom min rygg gjort Hitlermustasch med pekfingret under näsan och heilat med högerarmen, och viskande hatat mig för vad jag tror på.
Också människor jag älskar.
När allt jag någonsin tyckt och sagt är detsamma som kommunpolitiker av allakulörer öppet och fritt nu säger: Sverige tål inte mer av de senaste årens massinvandring, av arbetsrättens totalhaveri, lagens förfall, kriminalitet, livslång bidragsförsörjning, utanförskap, våld, hat, hot, bidragsutnyttjande, jobbtrafficking, lönedumpning och samhällsbedrägerier. Den dominanta eliten vägrar se och erkänna att den nya svenska mångkulturen är lika med misär, skräck och en uppfinningsrikedom inom brottslighet som vi aldrig hade kunnat föreställa oss.Allt medan de som oblygt hävdar att deras åsikter och värderingar är noblare och finare än våra, ständigt talar om för oss att vi inget begriper, att vi måste skämmas, att vi är rasister och fientliga och kulturlösa.

Jag erkänner inget brott. Jag har aldrig i mitt liv velat ont, bara gott. Ändå måste jag leva med att föraktfullt spottas på av fördömande människor med patent på ”rättänkandet” och ett tendentiöst förvridande av vad jag verkligen tycker och säger. Det är märkligt nog opportunt och eftersträvansvärt att i grupp demonisera, trakassera och tyrannisera mig och mina åsiktsvänner. Det gör förfärligt ont ibland, det är obegåvat och föraktligt.
Och jag kommer aldrig att förlåta dem.





DI

14 kommentarer:

  1. Bra skrivet Carina!! Vi får hoppas och be att vinden vänder rejält framöver så att dom ryggradslösa "goda" får skämmas rejält för sitt svek.Tack för att du orkar fortsätta skriva trots folks reaktioner,,har själv gamla vänner som "goes back" 25-30 år som förklarat mig som icke önskvärd längre ,p,g,a att jag övergett min tidigare politiska hållning till förmån för att försöka se sanningen om utvecklingen i Sverige.
    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  2. Tack, Norrlandsfan,, vilka skitstövlar. Häromdagen var det en oliktänkande som lyfte sitt glas, tittade mig rakt i ögonen och sa: Jag kanske inte alltid håller med dig, Carina, men jag vill att vi alla höjer våra glas för en modig kvinna som alltid står rak i ryggen och går sin egen väg och följer sin övertygelse!
    Det var ett stort ögonblick för mig, och min respekt för den här kloke mannen är enorm.

    SvaraRadera
  3. Hear hear! Fortsätt skriva Carina. Vi är många som läser och håller med men som inte har förmågan att skriva som du.

    SvaraRadera
  4. Hej

    Underbar text,håller på dig till 110 % Vill bara meddela att vi är många hundra piloter i FV från gamla CFV och neråt som röstar på Sd. Vi ligger lågt ett tag till sen skall etablissemanget få se på andra bullar.
    Droppen urholkar stenen !!

    SvaraRadera
  5. Gläder mig Carina över din stolta hållning.och den väg du valt.Sverige skulle behöva många fler av din typ.Men du vet också,att vi är många som stöttar dig.Instämmer med mina senare kolleger i FV...behåll kursen. Roger...

    SvaraRadera
  6. Det är alltid mörkast innan det ljusnar. I takt med att osanningarna blir allt mer uppenbara kommer försvararna av dessa att bli ännu mera desperata och rabiata. När lögnerna spricker kommer dessa femtekolonnare att försöka smita ifrån ansvar men vi som står för sanningen kommer att minnas och ständigt påminna dem om deras svek.

    "Keep up the good work!" Håll modet uppe och var rädd om hälsan och krafterna.

    SvaraRadera
  7. Det kommer inte våra barn och barnbarn och senkommande generationer i heller att göra.
    M¨tte man få se folkförrädarna tilldömas sina rättmätiga straff innan man tar ner skylten,så man kan sova lugnt!Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  8. Sanningarna finns svart på vitt här och på andra sanningssajter, dom ska sparas och tas fram till valet.
    Tack för alla grymt härliga uppmuntringshälsningar!

    SvaraRadera
  9. En helt perfekt sammanställning, precis vad jag tyckt länge. Jag lobbar i det tysta, önskar dock, att man öppet kunde visa sig, utan att riskera liv och lem, hus och hem, nära och kära.
    Svensken i gemen är en fegis, vågar inte välja sida. Likadant vid krig och annat. Jag jobbar med människor och jag brukar peka med alla fingrarna spretande och säga: -Du där.
    Läser din blogg och du har en otroligt bra förmåga att direkt peka på galenskaper och med en underbar syra i dina kommentarer.

    SvaraRadera
  10. Underbart beröm, anonym, jag suger i mig!!

    SvaraRadera
  11. Du har all min beundran för att du trots allt orkar driva det du tror på! Fortsätt kämpa och låt ingen trampa på dig!/V

    SvaraRadera
  12. Och jag vill också nämna din humor. Jag skrattar ibland så jag hickar åt dina skämt och roliga bilder och videotips. Jag gillar hundar med. Och katter.

    SvaraRadera
  13. Anonym, när världen ser ut som den gör, tack gode Gud att vi kan skratta!! Kan jag bjuda på ett gott skratt så blir jag överlycklig, tack från hjärtat.

    SvaraRadera
  14. Tack Carina för din krönika. Det är med stor sorg jag känner igen mig, när du så träffande beskriver hur våra städer och vårt land förfaller till att allt mer bli det kriminella ghetto man måste vara blind för att inte se. Men i dina ord finner jag inte bara misär utan också hopp, för bakom dina ord av misär lyser din passion och kraft vilken smittar av sig och inger hopp. Därför går jag emellanåt tillbaka till din krönika för att känna det hoppet, för att orka kämpa vidare och för att känna samhörighet med andra Sverigevänner, för vi finns och vi blir fler och fler. I din krönika känner jag tyvärr inte bara igen förfallet i Sverige utan också den smärta över hur vi Sverigevänner förtalas och mobbas, och för vad?! För att vi står upp för demokrati, lag och ordning, rättvisa, en reglerad invandring och Sveriges bästa. Buuh vilka "rasister" vi är som tycker så. Jag säger som du, jag förlåter dem aldrig. /Mats Larsson

    SvaraRadera