torsdag 14 februari 2013

Regeringen fimpar tioåringarnas relevanta fråga.


DT  

Två tioåriga flickor har skrivit till regeringen och frågat Fredrik Reinfeldt varför en pojke inte fick vara pepparkaksgubbe i luciatåget.  Regeringen svarar att det just nu cirkulerar en del missförstånd när det gäller Luciatåget.

Missförstånd??!??

Jag kopierade de kommentarer som hittills kommit in, innan DT hinner censurera. (OBS! OBS!! Redan cencurerat!! Läs här!!)

Förbudet är bara kontraproduktivt. Istället för att skapa en gemenskap så segregeras istället människor efter hudfärg. Att vara mörk förbjuds alltså.... Heja heja!

Skrivet 14 feb 2013 14:07Dalkulla

sjukt (Ej registrerad) skrev:
Hur kan en kaka vara rasistisk?
Lika lite som en negerboll och ändå blev det till att byta namn på den. Ja, det är mycket jag inte begriper i dagens samhälle, detta med rasism har ju inget med vare sig bakverk eller klädsel, det har ju att göra med hur jag är som person mot mina medmänniskor.

Skrivet 14 feb 2013 13:42Blond stolt viking

Av samma anledning som Kinapuffar, glassen 88:an och Nogger förmodligen. Men att uttrycka sig rasistiskt mot svenskar är det inget fel med, då hyllas dom för sin kulturberikning och får lite extra i socialbidrag.

Att säga att Gud var homosexuell är också helt ok, men att säga att Muhammed var homosexuell svaras med mordförsök och bombningar.

På samma vis är det inte ok att säga att invandrare är kriminellt överrepresenterade, då måste man säga att Svenskar är underrepresenterade.

Skrivet 14 feb 2013 13:25För sommarsångar på skolavslutningen...

Då kan vi sjunga "Blå sippan ute i backarna..." på skolavslutningen...

Skrivet 14 feb 2013 13:20sjukt

Hur kan en kaka vara rasistisk?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar