fredag 15 februari 2013

Life just hit me

like a ton of bricks.

Kommer tillbaka när jag orkar resa mig.

15 kommentarer:

  1. Carina, vad har hänt? Kan jag hjälpa dig på något vis?
    /Lilla jag

    SvaraRadera
  2. Är det influensan? Den verkar ovanligt tuff iår...

    SvaraRadera
  3. Nu blir man ju orolig...

    SvaraRadera
  4. Tro mig Carina,om det är en tröst.
    Du är inte ensam.Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  5. Ja det är en svår tid,själv har jag sedan snart en vecka tillbaka,tillbringat en stor del av dygnen på hemlighuset...Har det inte bättrats till måndag,får jag besöka min doktor ..
    Vi får gemensamt söka styrka,och se fram mot vårens ljusa tider..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade tänkt kontakta dig, men tänkte att du kunde hittas här. Hoppas att du kan få något mot dina krämpor. Har själv haft svår huvudvärk och någon form av förkylning eller kanske influensa i ca 2 veckor. Min fru fick nog influensan och låg hemma en dryg vecka. Ibland blir jag lite bättre och då är det alltid något tungt att göra, eftersom jag eldar med ved och har 25 m3 ved under en lätt presenning utomhus, som är fastfrusen i marken och full av snö, precis tills jag skulle börja använda den. Är fortfarande dimmig i huvudet och mår illa, men jag måste ändå få in lite ved på tork i källaren. Det har som väl är varit töväder och upp mot 5 grader varmt. Så jag har skottat snö och is i fredags och igår, så att jag fick in en röllebö med ved igår och ska försöka att få in två nu när jag fått bort preseningen för så stor bit att jag med lite tur kan få ut ett par kärrlass halvtorr ved. Har fått lov att reblogga ett par inlägg på Petterssons idag. Det var inte fel i något fall, då den ena hade fått 10 sidvisningar idag på morgonen, och 5 igår kväll.

      Radera
  6. Våra tankar är med dig....

    Stefan H

    SvaraRadera
  7. Kanske tröst för tigerhjärta och jag vet inte om det applicerbart men det som inte dödar det härdar. Det här klarar du, det vet jag.

    SvaraRadera
  8. Vad som än hänt så önskar jag att det ordnar sig/god bättring,,du behövs här på din sida!!

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  9. Jag sitter här framför datorskärmen och blir allt lite orolig. Jag/vi har ju ingen rätt att blanda oss i, eller ens få reda på vad som nu har hänt. Allt ifrån en mindre sak till något livsavgörande. Men vi tänker på dej och undrar. Det är med tvekan jag skickar det här. Det värsta jag vet är att lägga mej i, men vill ändå visa att jag verkligen bryr mej.
    skogis.

    SvaraRadera
  10. Krya på dig Carina, tyvärr är det inte så mycket man kan styra, men kroppen jobbar för fullt. Ha det så bra som det går! Whisky brukar hjälpa lite!

    SvaraRadera
  11. Hallå Carina, vad har hänt, jag blir orolig när levande sanningssägare plötsligt lägger av.

    Hoppas att du är tillbaka snart!

    Kalleman

    SvaraRadera
  12. Nu börjar jag bli orolig, rejält. Var är du? Saknar din härligt friska blogg. Måtte det inte vara allvarligt eller sorgligt. Kram till dig, från en som läser din blogg var dag.

    SvaraRadera
  13. Tusen tack för att ni tror på mig och finns.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv för att du finns.

      Radera