torsdag 7 februari 2013

Hanif Balis creepy hånflin

 kommer att förfölja mig hela natten.



Sitta där i Debatt och ge Billström långfingret i direktsänd TV, utan möjlighet för den attackerade att försvara sig! Det verkar vara obehagligt modernt och fritt fram nu i mobbar-M att sparka på Billström. Men ett parti är inte starkare än dess svagaste länk, Reinfeldt, Bali och Waberi. M och alliansen förtjänar inte svenska folkets förtroende att reagera en enda dag till.

Stenkastarvänstern talar sig varm om vikten att inte inskränka invandrares mänskliga rättigheter, och att följa de världskonventioner vi skrivit under.

Men för V och de andra sex gammelpartierna existerar inte den dagliga djupa kränkningen av etniska svenskar, som lever i nöd och armod i de ynkliga resterna av den av mångkultur raserade svenska välfärden. Var är då alla fina konventioner?

För övrigt var Debatt ikväll som väntat. Två överspända nysvenska kvinnor skriker rasist, en av dem hatar också alla levande män som per definition är våldtäktsmän och gubbslem. En galen republikan hade tappat ner de yvigt tofsiga ögonbrynen från pannan till hakan, och då fattar man ju hur det står till i huvudet.
Och som väntat regerade Björn Söder, och lockade säkert minst ett par tusen väljare till.

Kvällens helt otippade pris som den klokaste, verbalaste och mest balanserade Debatthjältinna får min nya idol, Anna Troberg, piratpartiet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar