torsdag 7 februari 2013

Thanks for nothing.


Carl-Eric Cedvander sparkades sönder och samman av ett ungt invandrargäng på¨Kortedala Torg, för snart ett år sedan. Det gick illa, Cedvander låg länge i koma och fick allvarliga hjärnskador, hela överkäken krossades och vissa av tänderna däruppe saknas eller är söndertrasade. Ändå tilldömdes han, efter domen inte mer än 75 000 kronor i skadestånd, fastän han yrkat på 100 000.

- Min ekonomi raserades efter överfallet. Jag hade bara min sjukpension, drygt 5 000 kronor i månaden. Den räckte inte för att överleva. Jag tvingades låna av släktingar och kompisar, förklarar Carl-Eric, som ännu inte har fått sitt skadestånd efter misshandeln.

Det här är för ynkligt, Sverige är en bedrövligt mänsklig misär.


Stor heder åt de två pensionerade lärare som gjort en privat och opolitisk insamling från svenska människor med hjärtat på rätta stället, som idag överlämnades till Carl-Eric. 

Fast varför betoning på opolitisk? Använd för sjutton media för att visa på vanvettet, och att skapa opinion mot svenska brottsoffers verklighet!



gp

3 kommentarer:

  1. Jag växte upp i villfarelsen, att Sverige är ett bra land. Senaste tio åren, har sanningen mer o mer visat, att allt är en stor lögn. Skänkte 200:- till insamlingen, inte mycket, men ändå. Att samhället väljer sida, skulle i ett normalt tillstånd resultera i ett avgrundsvrål, men icke, svensken nassar gott i en rosafärgad dröm.

    SvaraRadera
  2. Det är kallt, slipat och mycket förslaget av politikerna, suga ur oss alla våra skatter, sen låta våra blödande hjärta hjälpa varandra. när det nätverk vi investerat i för dyra pengar rycks undan fötterna på oss. Av samma politiker.
    Det är vämjeligt.

    SvaraRadera
  3. Sverige har blivit kallt och då syftar jag inte på den rådande vintern.
    Kaffelatte-journalisterna söker politiska korrekta budskap, vad är då en gammal man värd som fått sitt liv förstört av dräggen som snart tar över vårt land.

    Just nu är det mer inne att prata om näthatet, inte det verkliga hatet som lemlästar och dödar.
    Rätt fokus? Knappast!

    Tack media för ert fina engagemang, men snart kommer ni att inse att ni prioriterat fel, vad gör ni då?

    Kalleman

    SvaraRadera