fredag 8 februari 2013

EUs diktaturambitioner gör mig bedrövad, förtvivlad, deprimerad, desperat - och stridslysten!


Friatider: Europaparlamentet planerar att spendera en summa motsvarandes 2 miljoner engelska pund i syfte att skapa kapacitet för att övervaka och identifiera EU-skeptiska debatter på internet under upptakten till EU-valet i juni 2014.
Enligt de interna handlingar som The Telegraph haft tillgång till, planeras en aldrig tidigare skådad propaganda-kampanj. Strategin kommer baseras på ”allmänna övervakningsvertyg av opinionen” för att identifiera internetbaserade inlägg i ”sociala medier och bloggar som har potentialen att locka medias och medborgarnas intresse”. Enligt ett konfidentiellt dokument ska ”särskild uppmärksamhet ägnas åt länder som har upplevt ett uppsving i EU-skeptis”.

Har ni hört nåt vämjeligare? Hur de härsklystna EU-potentaterna ska försöka sig på att göra lydiga kineser av Europas förr så bildade och frihetsälskande folk. Det var det de skulle använda de senaste årens massinvandring till. Byta ut oss mot lydiga människor födda i diktaturer! De har uppenbarligen alldeles för mycket pengar där i Bryssel.

Mycket hög tid för en europeisk vår.

4 kommentarer:

  1. Sedan ganska lång tid tillbaks tycks det vara, till en ganska så hög procentsats, bara elände och framförallt, toppstyrning från EU:s håll. Att med en hand täta allt bredare sprickor medan man med den andra gör nya försvagningar. Sen får det kosta vad som helst att slå blå dunster i ögonen på de som inte vill begripa bättre. Vi ska till varje pris piskas in i fållan. När jag skrev detta inser jag att det är ju samma politik dom förs här hemma. Jag kan nog aldrig förlåta de politiker som röstade genom den grundlagsändring som slog fast att Sverige inte kan gå ur EU och som också slog fast att Sverige ska vara mångkulturellt. Hur många vanliga svenskar vet om detta? Frågar man någon om detta, blir det ett överslätande pedagogiskt svar i stil med att "där har du fel (lille vän), så kan det inte gå till, vi har ju demokrati i det här landet". När jag fnyser till får man ogillande och nedlåtande blickar. I Sverige går det inte till på det viset. Punkt slut. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Hög tid att inta beredskapsläge !!

    SvaraRadera
  3. Och idag går Reinfeldt hem efter mötet som "segrare", nu slår han i taket på Rosenbad igen.

    SvaraRadera
  4. Där måste vara lågt i taket, på mer än ett sätt. Fast han ser ju lite sliten ut... däruppe.
    Skogis.

    SvaraRadera