fredag 11 januari 2013

Gardell totally lost it.


Jag har lärt mig en sak.

Alla egostörda idioter faller alltid, alltid - förr eller senare.

Helst förr.
Därför är jag inte ett dugg förvånad över Jonas Gardells brutala och avskyvärda skämt om branden i Göteborg.

När volymen är uppskruvad till max på sig själv, så hör man ingen annan.



aftonbladet

3 kommentarer:

  1. Att så många personer verkar bli så upprörda över denna serie beror helt enkelt på att många personer är ganska korkade personer. De hade väntat sig en ny Solsidan (ännu en tråkig så kallad humorserie) och inte en dramaserie med svart humor. Många upprörs även utan att ens ha sett den, men de har läst lite om någon speciell scen , helt tagen ur sitt sammanhang, i en kvälltidining och måste spy ut sitt förakt över Gardell som är så okänslig etc etc. Det är lite läskigt på ett humoristiskt sätt att läsa reaktioner av de som är upprörda och inte förstår serien. Idioter som tycker att han inte har rätt i en serie att säga något om branden och samtidigt säger samma idioter att han ska avrättas. Jisses.

    De kan tydligen inte förstå att Jonas Gardell spelar en roll i denna tv-serie (och att hans rollkaraktär har samma namn gör de ännu mer förvirrad). Det är samma sorts personer som blev vansinniga på folk som spelade skurkar i t ex såpoperor för att de var så dumma på tv. Själv såg jag "The Hobbit" på bio för nån vecka sedan, det var elakt att trollen försökte äta upp dem (varför gjorde ingen något, dumma troll).

    SvaraRadera
  2. Jovisst, Jonas Gardell "spelar en roll" i denna TV-serie. Han spelar Jonas Gardell.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag undrar om ni som anser att Gardell måste ta ett ansvar över vad han säger i en roll i en tv-serie tycker detsamma om alla skådespelare som säger eller gör något olämpligt i roller i filmer och tv-serier.
      Skådespelaren Per Ragnar har t ex spelat allt från pedofil och hustrumisshandlare till sektledare och incestpräst, ska han också sättas i skampåle för det? Eller gäller det bara Gardell?
      Ni är tydligen flera som inte verkar kunna förstå att Gardell spelar en roll i denna tv-serie (och att hans rollkaraktär har samma namn gör er ännu mer förvirrade). Det är som när folk blev vansinniga på folk som spelade skurkar i t ex såpoperor för att de var så dumma på tv. Själv såg jag "The Hobbit" på bio för nån vecka sedan, det var elakt att trollen försökte äta upp dem (varför gjorde ingen något, dumma troll).

      Radera