torsdag 10 januari 2013

Gyllene guldbruna chokladögon.



Såna har jag. Och Zäta.
Och det ska man ha om man behöver förtroendekapital, enligt en engelsk undersökning. 

80 bilder på kvinnor och män tittades på av ett antal frivilliga.
Majoriteten bedömde de brunögda ansiktena som mer trovärdiga, och de brunögda kvinnorna som allra mest trovärdiga av alla.

Hmmmmm.Ärliga blå ögon. Vad hände med dem? 

Eller är detta bara en del av dagens antivithat?





daily mail

4 kommentarer:

  1. Eftersom här finns en inbäddad hund och resonemang kring detta, så måste jag ju bara skriva något.
    På hundar är det bruna ögon som gäller för mej. Ursäkta alla Malamute och Huskieägare (med flera). På människor gäller mer att ögonfärgen hänger med. Andra egenskaper går före. Har noterat att de som ofta kallas batikhäxor oftast (alltid) är väldigt blåögda. På mer än ett sätt. Gäller för övrigt "kärringar" av bägge kön. Min definition av epitetet "kärring" i just det här fallet står väl klart för de flesta. Annars står väl ordet för "en kär person". Inte aktuellt i det här resonemanget.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Håller med, här har vi ytterligare ett exempel på gyllene guldbruna ögon som inger förtroende: http://gfx.nrk.no/lB0u2aTxxTcBHymb5Kwv4wDLxsHVA8Sxn5en3cjW8UgQ.jpg :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag antar att det var den här typen av bilder som visades och som ingav störst förtroende i den engelska undersökningen.
      Skogis.

      Radera
  3. Så klart är vovven mest trovärdig och den springer säkert efter dig om du har något gott att erbjuda.
    PS. Frivilligas åsikter skulle jag inte ge mycket för. Fråga mig! Jag skulle räkna min dotter - blåaste blåa ögon - som den mest trovärdige i släkten. Men hon är ju petnoga jurist.

    SvaraRadera