lördag 15 december 2012

Vad är OK, och inte OK nuförtiden?



I Sverige är det fritt fram för sekter och religiösa fundamentalister att bedriva skolverksamhet med skattepengar.


En fransk rapportör för Europarådets parlamentariska församling, Rudy Salles, riktar skarp kritik mot svenska statens undermåliga kontroll av de religiösa skolorna. Barn och ungdomar riskerar att indoktrineras under skoltid i vårt förut så gamla och fria land, medan Skolinspektionen dricker kaffe och funderar på eventuell lönehöjning. 

Disney har däremot drabbats av västvärldens nymoderna panikparanojja och tar bort tre dockor från Tomtens Julverkstad’ – en mörk, en blond och en i form av en äldre man – då de sekvenserna innehåller "stereotyper som Disney inte vill stå bakom".

???????????????????????????????????????????? Blondiner och äldre män??? Är de förenklade och negativt utsatta etniciteter? 

 Den destruktiva PK-världen silar mygg och sväljer kameler.



expressen

5 kommentarer:

  1. Disney, Lucia och jag vet inte vad. Kan det vara så att det provoceras på en allt lägre nivå och på ett så löjeväckande sätt för att öka vreden hos icke PK-folket. För att det ska brista hos någon för att sedan använda det för ett nytt "drev". Att de hoppas att någon skulle ge sej på den mörkhyade lucia-tjejen som helt oförskyllt har hamnat i hetluften. Rapparen vill jag inte ens kommentera. Han var i alla fall grovt malplacerad. Felet ligger ju hos de som lade upp programmet på det här viset. Det är inte bara löjligt, det är ett allvarligt försök att ta ifrån oss vår kultur och förminska våra traditioner och göra om dessa till något helt annat. Allt i godhetens och toleransens namn. Jo, pyttsan! Det går knappt ens att raljera över det längre, man mår bara dåligt och blir bara allt mer förbannad, om möjligt. Kanske är det just det som är meningen. Hjärntvätt?
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer att brist, inte hos någon, utan hos många. Den 9 juni 2014 (Europaparlamentsvalet) lär vi få reda på hos hur många det har brustit. Sjuenigheten kommer att springa omkring som skållade råttor och undra "vad i h-vete" som hänt.

      Så mina vänner den bästa uppmaningen som ni kan ge era medmänniskor är att verkligen rösta i Europaparlamentsvalet 2014. Sedan löser det sig själv som bonden sa när han skaffade kaniner för avel.

      Radera
  2. Ryktet säger att det är SVT som kontaktat Disney Nordic i syfte att förbjuda de aktuella figurerna. SVT anser att figurerna innebär hets mot folkgrupp. SVT vår svenska "public service" agerar som jag vet inte vad - DDR?

    SvaraRadera
  3. Tack för hoppet, Argus! Gillar tanken på många nya ettriga kaniner!
    Ryktet förvånar mig inte anonym, Sverige ser sig ha en uppgift, att PKisera omvärlden med vår "godhet".

    SvaraRadera
  4. Sens moral: Att låta Tomten stämpla en negress,äldre man(denna kan uppfattas som jude) eller ljushårig docka OK i ändan,är förkastligt och lagvidrigt i Absurdistan !!Helt förbjudet är därför även anspelningar av typ,Onkel Toms stuga,Tintin,samt gamla Testamentet !!

    SvaraRadera