torsdag 1 november 2012

Die Dumme Schweden. Svart på vitt.


Här i SVD
Say nomore.






Reinfeldt:
-Kan inte vi få betala lite till? Snälla, snälla, snälla Barosso! Det är ändå vårt fel allting, och vi är  mycket måna om vårt rykte att alltid vara dom i världen som alltid tycker mest synd om alla andra. Det blir liksom ingen rättvisa förrän vi är lika fattiga som Somalia.

7 kommentarer:

  1. Die Dumme Schweden. Ett uttryck som är alltmer gångbart. På snart sagt alla områden. Det verkar vara stört omöjligt att få människor i gemen att fatta allvaret i vad som pågår. Vad är det med svenska folket... ja, så gott som hela västvärlden. Är vi verkligen så självmordsbenägna, ekonomiskt, kulturellt, etniskt, som det verkar? För mej är ju de frågorna självklara att ställa. Men för våra godhetsapostlar med väl gömd agenda, eller som bara är allmänt förvirrade, så är de tankegångarna totalförbjudna. De genererar ofta social utfrysning, avsked från sitt arbete, uteslutning från facket, att skylla sej själv om man blir attackerad fysiskt, eller ens egendom blir förstörd m.m. Listan är inte på långa vägar komplett. Var och en efter egna erfarenheter kan fylla på. Men ändå, varje gång man pratar med s.k. vanligt folk i sin omgivning så tycker så gott som alla att det är inte klokt som det går till. Nästan ingen vet att nuvarande regering har, helt tyst, närmast "kuppat" in i grundlagen att vi inte får gå ur EU. Även att Sverige ska vara multikulturellt. De flesta tror inte på det. Hoppas de övriga står för sin åsikt att så får det inte gå till. Men fan trot. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jag tänker att det måste finnas en dold agenda. Ingen är riktigt så blåst som politikerna. Såg du Guy Lofalk och hans kulissjobb i SAAB-debaclet på UG igår, jag behövde kasta upp.

    SvaraRadera
  3. Jag bara hörde om det. En del av det tragiska är att man bara får sina tankar om hur det egentligen går till bekräftade... om och om igen. Det saknas nästan helt etik, moral och äkta empati. Det enda som det finns gott om i de kretsarna är ekonomisk vinning för egen del. Att klia de rätta personerna på ryggen för att vinna mer makt och därmed ännu högre ekonomisk vinning. Som du skriver, så dum kan/får man inte vara. En ärlig person med ett ärligt uppsåt har inte en chans i det gänget.
    Dold agenda, javisst, som nu SAAB-grejen t.ex. Hur mycket av den varan finns det inte, som aldrig kommer fram.
    Man får lätt den uppfattningen att de s.k. vanliga svenssons av skilda nationaliteter i det här landet, det är något nödvändigt ont som de, makthavarna, ändå tills vidare måste dras med vart fjärde år. Det måste svida ordentligt att fjäska för kreti o pleti. Vi är ju trots allt bara valboskap och har att betala skatt och helst hålla käften och inte besvära dessemellan. Cynisk, eller klarsynt uppfattning, det får var och en bedöma.
    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Att Svenskarna är dumma är helt klarlagt, har de röstat fram dessa företrädare får vi(som inte röstat på dom stå vårt kast) vi lever trots allt i en demokrati, oj, nu blev jag lite osäker, är vi en demokrati?

    Det kommer att visa sig de närmaste åren!

    Kalleman

    SvaraRadera
  5. Nej Kalleman, vi lever i en demokratur där Ali Reinfeldt Baba och hans 40 rövar upphöjt sig själva till gudomligheter.

    SvaraRadera