måndag 29 oktober 2012

Vi människor är så olika.



Medan somliga ber för alla på sina bara knän, rycker somliga på axlarna och tar en drink:

-This is going to be a bad storm, but no worse than any other bad storm. It is being hyped and overrated. Hey! It’s just a storm. We’v seen these things before!

2 kommentarer:

  1. Stormar är det värsta väderfenomen jag vet. Jag lider med de stackare som nu ska genomlida Sandy, eller Frankenstormen. Hoppas sen att inte resterna av den kommer hit och ställer till det. Namnet till trots är ditt drinkrecept ovan inte på långa vägar starkt nog för att bedöva mej om det det blir storm. Om jag dricker ett par sådana blir jag möjligen lite gladare när och om jag t.ex. får ett träd i skallen. Jag tror jag stryker allt utom första raden i receptet. Förresten stryker jag nästan allt där också och behåller vodkan, men tillägget, "efter behov". Sen häller jag det hela i kaffet och hoppas att huset och träden står kvar nästa dag. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Hej på dig Skogis, alltid lika underhållande, du är verkligen en person som alla behöver när stormen drar in.

    Björns två yngsta döttrar är fem mil norr om New York i en båt förtöjda med kättingar och om två timmar ska dom befinna sig i stormens öga. Kaptenen anser att dom är säkra där dom är.
    Vi följer dem intensivt. Än så länge har de möjlighet att messa och maila.

    SvaraRadera