onsdag 10 oktober 2012

Bert Karlsson har våta drömmer om att göra en Jan-Emanuel



Bert Karlsson öppnar asylboende i Skara.

När det inte längre går att sälja skivor, ströjobben på TV inte trillar in, och man inte lyckats ta sig till köttgrytorna i maktens korridorer, hur ska en enkel man på 67 då bekosta en laborghini och ett liv i överflöd i dagens korrekta Sverige?

Ja, det finns inte så himla mycket kvar att välja på, om man vill ha snabba cash utan att anstränga sig. Anseendet och imagen är ju sedan länge kass, so what the fuck, man får väl göra en Jan- Emanuel och skratta hela vägen till banken.

expressen




2 kommentarer:

  1. Pengar luktar inte, sägs det. Om inte Bert gör det så är det någon annan som hoppar på tåget. Han kanske har råd att ha moraliska skrupler, vad vet jag? Men varför skulle han ha det? Moral är en stor bristvara idag. Felet ligger väl mer längre upp i systemet. Som vanligt, får man nog säga. Jag gillar det inte, men kan i viss mån förstå. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Varför ska det kosta tre- fyra hundratusen i månaden att husera flyktingar? Nån som har en budget? Nån som opponerar sig mot vinstmaskiner i humanitärhjälp? Nån som erbjudit sig att göra det billigare?
    Tror detta är Berts hämnd på svenska folket för att han inte fick bli statsminister.

    SvaraRadera