lördag 15 september 2012

Som om de inte hade nog med bekymmer därborta.


Dom måste ju också agera kraftfullt mot den inhemska monstruösa fetman.
Så dom gör en hip och innovativ Landskronapolitiker-solution; om folk blir feta av jättemuggarna med läsk - då förbjuder vi jättemuggarna.

Istället köper nu alla sockerberoende TVÅ lite mindre muggar, och tackar också politikerna för Free Refill!

Nån sa att "jag litar bara på rejält förmögna politiker, de har åtminstone inte valt karriären för att bli uppblåsta och rika på den".
Jag litar själv bara på den politiker som eventuellt inte är ett pundhuvud.
CNN

4 kommentarer:

  1. Politiker som eventuellt inte är ett pundhuvud. Finns det såna? Eller jo, jag vet att det finns, men de äro allt för få. Men lösningar som den som illustreras ovan är vanligast, lättast och ser bra ut inför populasen. Varför går så många på den finten. Förbud löser allt. Enbart förbud löser oftast ingenting! Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Instämmer Skogis...Förbud har vi mer än nog av.När jag en gång bodde i Tyskland,brukade jag säga till vänner,i Sverige är det som är tillåtet mindre,än det som är förbjudet..
      Med åren lärde jag mig,att också andra länder har otaliga vansinniga förbud.De flesta som ingen människa bekymrar sig över.Exemplet ovan lär bli ett sådant slag i luften !!

      Radera
  2. Jag kom just på ett förslag, Skogis, vi förbjuder politiker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hear, hear. Åtminstone de flesta av dem. De lyder ju bara "bossen" i alla fall. Inte skulle det bli sämre skulle jag tro. Eller så får de folkvalda göra en 180-graderssväng och börja företräda folket, som omväxling. Som det väl var meningen från början, eller? Skogis.

      Radera