lördag 15 september 2012

Sådan fader, sådan son.


Etiopenfotografen Johan Perssons pappa är furioso och går till attack i ett enmansfackeltåg idag.

Hans ilska och oresonliga kritik riktar sig mot de som jag förmodar gjort ett megajobb för att rädda hans son från att ruttna i hell-hole.

Kjell Persson:
-Carl Bildt sa efter att han fått reda på att journalisterna gripits att "de gett sig in i ett konfliktområde som vi avrått mycket starkt ifrån".
Det är jävligt klumpigt sagt. Men alla har väl dåliga dagar.

Eeeeehhhh....jävligt klumpigt......ehhhh....gav de båda sig inte in i ett konfliktområde........ som UD avrått mycket starkt ifrån....????!?
Var det inte det som var själva orsaken till gripandet, eller sitter pappan på hemlig insiderinfo, som hela jorden missat.

Kjell Persson menar också att det tog för lång tid innan regeringen agerade.
Och jag menar att det finns en plats för alla här på jorden.



expressen

2 kommentarer:

  1. Sådan son,sådan fader !! Sådan fader,sådan son !!
    Sen finns de människor som påstår,att mina uttryck om gener är rasistiska...

    SvaraRadera
  2. Suck! Jag hörde delar av det i ett inslag på TV:n. Min spontana tanke var att jag hört fel. Det hade jag tydligen inte. Jag har skrivit det förr, personlig frihet, personligt ansvar och ta konsekvenserna, bra eller dåliga. Har de bägge journalisterna blivit curlade lite väl mycket, eller? Snacka om dåliga dagar.
    Jo, Carina, skrev du inte lite fel i den sista meningen? Skulle det inte stå, "och jag menar att det finns en plats för alla i världen här i Sverige"? Med ytterligare ett tillägg, "och fred på jorden". Beroende på vem man frågar, så är de bägge fullt möjliga. Åtminstone det första påståendet. Skogis.

    SvaraRadera