lördag 25 augusti 2012

Rätt och Fel, enligt enögda PK-propagandisten helahalsingland.

Idag har ett antal människor demonstrerat i folkkommunen Bollnäs.

Ett demonstrationståg tillhörde de Goda.
De som Hela Hälsingland vill ge stående ovationer, dvs de hyllade tjejerna som demonstrerar FÖR invandrade våldtäktsmän och mångfald. Fantasisiffran på antalet deltagare enligt HH, minst 400!?!

Ett annat demonstrationståg var rätt och slätt nazister.
Om detta tåg får vi veta av Hela Hälsingland att många gick därifrån, och att det fanns ett stort antal poliser på plats.

Fråga ingenting. Bara gapa och svälj.

Och spotta ut omedelbart!
För att skydda hjärnan från svinaktig hälsingsk manupulation.

6 kommentarer:

  1. Jag såg en del av inslaget i TV. Jag har ju läst på olika bloggar innan och bildat mej en egen uppfattning. Men de som inte gjort detta fick då den uppfattningen att några mycket trevliga tjejer hade ordnat en demonstration mot nazisterna och de högerextrema och främlingsfientliga. I förbigående nämndes det något om en våldtäkt. Inte så noga med den, eftersom den bara kommenterades under den sekund det tog att säga ordet våldtäkt. Det hade då enligt media varit "nazisternas" ursäkt för att visa sitt onda ansikte.
    Det intervjuades även en Sverigedemokrat som nog inte var så van vid media. Han talade direkt från hjärtat. Livsfarligt! Ett gyllene tillfälle att använda naziststämpeln på Sverigedemokraterna i allmännhet. Vore intressant att få höra den intervjun i oredigerat skick. Svenska folket fick i alla fall enligt denna journalist reda på att enligt Sverigedemokraterna så skulle islam förbjudas. De som inte ville lämna islam skulle utvisas. Den "neutrala och fria" televisionen borde kanske ha hört efter med t.ex. Jimmy Åkesson om det är partiets officiella hållning. Men då hade kanske svaret inte blivit som journalisten ville ha det. Detta är den bild som vår "fria" television med flera vill visa upp. Det är mer än skrämmande. Tyvärr är det allt för många som gör det du skrev. Bara gapar och sväljer. Vi är ju så vana vid att den goda staten och televisionen matar oss med precis rätt saker och information. Jag sitter numera hela tiden med en varm glödande ilska som bara varierar något i intensitet. Man skulle vilja gå ut och ruska om alla och envar och enträget be dom att "vakna för fan". Men jag är rädd för att de flesta ändå inte hade fattat någonting. "Det är ju jobbigt, jag orkar inte bry mej, eller vi kan ju ändå inte göra något", är vanliga svar när jag någon gång får en brytning och i försiktiga ordalag försöker diskutera vansinnet. Fast att de flesta vet, eller borde veta vid det här laget var vi är på väg. Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det Skogis..Har upplevt på nära håll, hur diktatoriska stater och deras propaganda sprides via deras media..I "nya Sverige" sker detta tydligen inför öppen ridå,och ingen tycks bekymmra sig därom.Har tidigare gett rådet,att undvika svensk nyhetsmedia och söka information från utländska källor. Naturligtvis får ju var och en,även här använda sig egen hjärna.Fördelen ligger på andra plan,eftersom man ger en bredare, sannare och ärligare syn av saker o.ting !!

      Radera
  2. En stilla undran,finns det något annat land där delar av dess urbefolkningfolk,går ut på gatan och demonsterar för våld och Anarki ??
    Skulle möjligen var gruppen "Pussy Riot",i Ryssland som har samma inställning till lag och ordning...

    SvaraRadera
  3. Det finns tomtar i alla partier, men media är extremt duktiga på att hitta dem just när det gäller SD, det är en guldkantad 10-poängare att få fatt i en flåsande fladderkäft framför kameran.
    Såg dessvärre(?) inte själv.

    SvaraRadera
  4. Måste rätta Svensk massmedia. Nazisterna är döda, och dom finns i Tyskland, om dom skulle leva än.

    SvaraRadera
  5. Kunskap väger lätt mot korrekthet.

    SvaraRadera