lördag 25 augusti 2012

Trine Bramsen attackerad av maskerade muslimer.


 Den modiga och raka S-politikern Tine Bramsen har varit osvenskt öppenhjärtlig och tydlig med att muslimer som inte vill leva efter dansk lag och kultur ska återvända till sina hemländer.
 Bramsen vill nu riva ett område och satsa på nybygge i det mycket socialt utsatta muslimska Vollmose, Odense på Fyn, och skulle intervjuas om detta av danska TV2.
Då närmade sig ett hotfullt gäng i svarta masker och jagade bort Bramsen och TV-teamet.

-Det var tur jag hade löparskorna på mig!
Säger en lätt chockad Tine Bramsen, men lovar att hon inte tänker låta sig skrämmas  bort därifrån.

Och jag undrar vad denna Wonderwoman, detta politiska och mänskliga föredöme, har fått sitt äkta samhällsengagemang, sin andliga moral och sanna och beundransvärda livsideologi ifrån, och om svenska ynkliga gummiryggspolitiker  skulle kunna få gå på ett par års kurs hos henne.





ekstrabladet

8 kommentarer:

  1. All heder åt Tine Bramsen. Tänk om vi hade haft fler av hennes sort här i Sverige.
    Inte en chans att gummiryggarna skulle lära sej nåt som helst av henne. Se bara vad t.ex. Cecilia Wikström håller på med i EU. Man kan bara hoppas att hon får mothugg. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Lyfter på hatten åt Tine, vi måste stå upp mot ondskan.

    SvaraRadera
  3. Man kan inte annat än älska denna kvinna.

    Det här visar bara frånvaron av intelligens hos buset. Att ge sig på ordföranden i Folketingets utskottet för invandrings- och integrationspolitik inför TV-kameror är ren och skär idioti. För det första så kommer hon nog, oavsett vad hon säger, att föröka ge igen och för det andra så får det publicitet.

    Apropå Socialdemokraterna så har Löfven tappat 4,5 procentenheter i väljarstöd. Kan ingen ge honom nyckeln till arkivet så han kan leta fram politiken som Erlander förde med bland annat restriktiv invandrings- och flyktingpolitik så ska han nog få se på helt andra siffror.

    SvaraRadera
  4. Ja,jag hyllar också Trine, en modig kvinna och rakryggad politiker. Vi har märkligt undfallande politiker i Sverige och som medborgare är vi utsatta för medelmåttans diktatur. Jag kan inte släppa vetskapen om att Reinfeldt gav 110 svenska miljoner till Syrien. I Syrien, precis som i Irak, pågår ett inbördeskrig mellan 2 muslinska stammar/inriktningar,shia och sunni. Iran stödjer den den ena stammen och Ryssland o Kina stödjer den andra. Går det att kolla till vilken stam Reinfeldt skänkte våra skattemedel samt till vilken stam Waberi säger sig tillhöra? Jag misstänker att våra politiker "köper" sin valboskap./Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
    Svar
    1. Reinfeldts gåva går till de s.k."Befriarna" som i sin tur sponsras av USA och S.Arabien..
      Iran,Ryssland,China stöttar den lagliga regeringen,inte minst för att deras trosbröder bland Shiiterna(Shia)utsättes för mord,liksom andra mindre trosgrupper som Aviter,Kristna m.fl..
      Men i ärlighetens namn känner inte de som kallas "befriare",till vilken sida de tillhör.
      För dem gäller enbart som bland andra stråtrövare,att komma över bästa möjliga rov !

      Radera
    2. Tack för hjälpen Lars Å Månsson. Jag har försökt att få ett grepp om det hela, men skamligt misslyckats. Förstår nu varför försvarsministern inte kan kalla Saudi Arabien för diktatur. Fattar också,sent omsider,varför S. Arabien får bygga moskéer i Sverige. Det landet ingår tydligen i Alliansen./Länsmansdjäveln

      Radera
    3. Nej,S-Arabien tillhör ju en av landet Absurdistans bästa vänner !! Shejken och landet styrande betraktar,"det lilla landet i Norden" som en fredlig,välorienterad stat.M.a.o ett bra byte för deras Islamistiska drogmer,och är ett av de länder som deras totalfinansierade Moskeèr,växer som svampar ur jorden.Detta utan att något större motstånd visas från urbefolkningen,som nu är utsedda till deras nästa dödsoffer !!

      Radera
  5. Det är krig och politik som har fördäääärvat vår jord....
    Men, Argus råd till Löfvén, om hur han lätt skulle krossa allt motstånd 2014, finns det nån som kan viska i Lövets öra, det han inte begriper själv?

    SvaraRadera