lördag 25 augusti 2012

Varför gick ingen enda svensk i fackeltåg när Carl-Erics liv förstördes i Kortedala


Och varför reste ingen minister dit?
Men Maria Larsson far till Forserum på måndag, hon vill visa sitt stöd.

Svenskarnas nya hobby efter kantarellplockningen  har blivit fackeltåg, det är som ett slags ny subkultur.
Fast inte alla är inte förunnade ett fackeltåg, man måste ha rätt hudfärg för att svenskar ska tycka synd om.

På Tv4as nyhetskanal hade reportern hittat en dam som lät sig intervjuas. Hon hade rest till Forserum till sin bror fast att hon hade diskbråck, för att med trehundra andra dricka kaffe och trängas under den varma och goda jätteglorian.
För att somalierna känner sig trakasserade.
De andra 1 700 invånarna i Forserum som inte marscherade i takt, i det som nu efteråt givetvis beskrivs som ett massivt fackeltåg?
Är de som resten av oss, främlingsfientliga? Eller bara mer sansade och verklighetsförankrade, och inte har samma sinne för överdramatik?


SvD

4 kommentarer:

  1. Det finns nästan ingen gräns för hur goda vi är, vi etniska svenskar. Det enda som överträffar vår godhet skulle väl vara vår naivitet och oförmåga att se verkligheten. Vi löser det mesta med manifestationer av olika slag. I värsta fall fall får man ta till korvgrillning och trevliga små samkväm. Allt för att inte irritera fel personer eller fel religion. Jag antar att det finns godkända korvar att grilla? Vad gör allt detta för verklig nytta? Utom för de som deltar och känner sej duktiga och inte verkar skänka ens en liten tanke åt vad de egentligen uttrycker medkänsla för. Man kan inte annat än bli illamående när det i massmedia och annorstädes daltas och gullas med diverse våldsverkare och hur lite empati det visas för offren. Om nu inte en eventuell förövare heter Assange eller där offren har rätt etnicitet. Då gäller andra regler. Då lyfts förövaren fram i all sin uselhet. Fy fan för svensk media och de flesta av dess representanter. En svordom reserveras också för alla de förvirrade godhetsapostlar som irrar runt i vårt land. Att be dessa människor att ta av sej skygglapparna är nog att tala för döva öron. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Årets ljuspunkt i mörka Småland ?? Eller...

    SvaraRadera
  3. Småland är mycket ljusare sedan stormen Gudrun, hon rensade de djupa skogarna. Liknar på sina ställen savannen....:-)

    SvaraRadera
  4. Skulle vi svenskar anordna fackeltåg varenda gång som en osvensk gjorde fanstyg så skulle det snart inte finnas en pinne i Sverige att elda. Lät dem göra fanstyg - någon annanstans. Kan dock bli svårt, hemländerna har de också förstört och ingen annan vill ta emot dem.

    SvaraRadera