fredag 3 augusti 2012

Livstids fängelse, minst 25 år, vardera.


" För att bekymret för skammen över vad grannar och familjer skulle tänka var större än kärleken till er egen dotter."
Det var domen som föll för Shafilea Ahmeds mördare.
Äntligen en anständig dom, som visar tydligt vad UK tycker om de groteskt sjuka fantasier som muslimer kallar hedersdåd.


Daily mail

3 kommentarer:

  1. De må ha hur gamla och fina traditioner som helst, enligt PK-folket, Jag kan inte annat än att förakta deras sätt att bedriva sitt liv. Jag tror jag kunde läsa ut någonstans i texten en undran om varför vill de leva och bo i England, när deras livsstil passar bäst i Pakistan, där de ursprungligen kommer från. Den frågan dyker dagligen upp i mitt huvud när man läser om alla krav på särbehandling och om hur nästan alla kröker rygg istället för att sätta ner foten. Inte minst då angående de som har kommit hit till Sverige. Hedersmord, hedersdåd... det finns väl inte någon som helst heder i att döda sina barn, eller anhöriga. Visserligen har vi bara våra "töntiga" traditioner här i Sverige, men hedersmord finns nog inte bland dem såvitt jag vet. Mona Sahlin citat "Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker". Jag antar att de flesta som läser här har läst det, men det kan ju behövas påminnas om det ibland hur våra egna politiker ser på sitt eget land och dess etniska befolkning. Att Mona Sahlin med flera avfärdar de svenska traditioner så lättvindligt och föraktfullt säger väl en hel del. Fy Fan, med eftertryck, säger jag i alla fall. Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antaglig en penkunjär fråga här som där. Om "vi" slutade dela ut bidrag undrar jag hur många som skulle "hitta" Sverige?

      Radera
    2. Instämmer Argus..
      Läste just att många "svenskar sitter fast" i Syrien..Hur gör man nu med överföringen av bidragen,efter EU`s beslut om total boykott??
      Kanske tvingas de än en gång vandra hela vägen till Norden,för att kunna njuta livet !!

      Radera