fredag 3 augusti 2012

Idag ska jag ut på det ostyriga havet,


Och låt mig berätta; det är same-same, but different.

8 kommentarer:

  1. Men inte påverkar väl din roddmaskin dessa ??
    I sååå fall råder jag dig att låta köpet gå tillbaka !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det räcker väl med de skavsår du har. Kan du sitta och ro. Kanske finns det motor på båten? Bilderna ser halvt livsfarliga ut. Tänk vilka örfilar som kan delas ut. Hon på bilder ser nästan ut att ha kommit in i någon slags självsvängning. Själv är jag inne mellan mina mekaniska äventyr och klistrar på mej häftor (en styck, bara). En blödande skada, ynk, ynk. Men den minsta häftan vi hade hemma var alldeles lagom för att fixa problemet. På´et igen. Skogis.

      Radera
    2. Det är hårt virke i skogens folk !!
      Annat än hos våra Olympianiter !!
      Själv har jag just kommit tillbaka från min träningsrunda inför Rio 2016,Idag G I C K det bättre,nästan vindstilla och vägen hem var inte hellre på långt när,sååå lång som igår !!

      Radera
    3. Efter att ha funderat över undret som skett..Tror att du försöker "skryda",och lura oss tro din bröstvidd har ökat p.g.a din roddmaskin..Och detta efter T V Å dagar !! NEJ,NEJ,NEJ..har nu sett hur roddarna ser ut vid Olympiaden..

      Radera
  2. Gratulerar till din förbättring. Nu ska jag iväg och få svetsat delar. Någon motion blir det inte för mej idag. Om man inte räknar det man får när det skruvas. Svett o varm blir jag i alla fall. Sen är det en annan femma om jag får ihop en maskin som är utströdd över en hel presenning. "Var sjutton satt den här skruven"? Skogis.

    SvaraRadera
  3. Innan jag glömmer det,måste jag rapportera att jag just nu har sett o.hört,att ju kortare steg man tar ju bättre..Dessa bedömes med dubbelt poängtal !! Sen tycks har det enbart ha med ens hållning att göra,samt att i mån av möjligheter, ha goda vänner bland domarna..
    Mina chanser ökar nu enormt ..om samma regler gäller i Gång (i sakta mak),som i dressyr-ritten !!

    SvaraRadera
  4. Mina herrar har inte förstått alls vad det är för undermaskin jag egenhändigt släpat över havet, och nu placerat mitt i solen. Ni såg ju med egna ögon hur tex lår kan påverkas av bara några cykelturer...

    Hörde just att Stefan Holm, som förtvivlar över de svenska olympierna är beredd att höppa in och rädda vårt OS-anseende, och med Lars i gång i Rio, så ser vi frsamtiden an!
    Hur har det gått med skruvarna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom är lösa, som vanligt. Skogis.

      Radera